Zoeken
Bestemmingsplan controleren

Gemeente Woerden: Bestemmingsplan controleren

Bestemmingsplan bekijken

U kunt de nieuwste bestemmingsplannen van gemeente Woerden inzien via ruimtelijkeplannen.nl.

Bestemmingsplan wijzigen

U kunt  een bestemmingsplan van de gemeente op 3 momenten wijzigen.

1. Voorontwerp

We maken het voorontwerp van een bestemmingsplan bekend via de Woerdense Courant, woerden.nl en overheid.nl. U kunt tot 6 weken na bekendmaking uw mening geven over het voorontwerp.

2. Ontwerp

We verwerken alle reacties op het voorontwerp in het ontwerp. We maken dit ontwerp bekend via de Woerdense Courant, woerden.nl en overheid.nl. U kunt tot 6 weken na bekendmaking een zienswijze indienen over het ontwerp van het bestemmingsplan.

3. Vaststelling

De gemeenteraad bekijkt alle zienswijzen. Ze verwerken de zienswijzen in het bestemmingsplan of stellen het bestemmingsplan direct vast. Bent u het nog steeds oneens met het bestemmingsplan en heeft u een zienswijze ingediend? Dan kunt u tot 6 weken na vaststelling in beroep gaan bij de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.

Direct regelen

Deze informatie is geplaatst door Gemeente Woerden

Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVLogo SDG YourEuropeToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1