Dit artikel is gerelateerd aan:

Subsidie bodemsanering bedrijventerreinen

Deze informatie is geplaatst door

Antwoord voor bedrijven

Wilt u vervuilde grond van uw bedrijventerrein saneren (bodemverontreiniging)? Dan kunt u daarvoor subsidie aanvragen. Bekijk of de subsidie Bedrijvenregeling geldt in uw provincie.

Direct regelen of meer weten?

Bij uw gemeente, provincie of waterschap
  Icon Info with BackgroundWij hebben bij uw gemeente, provincie of waterschap geen informatie gevonden over dit onderwerp.

  Bent u eigenaar of erfpachter van een bedrijventerrein en wilt u de vervuilde bodem aanpakken (bodemverontreiniging saneren)? Dan kunt u subsidie aanvragen.

  Wanneer komt u in aanmerking?

  Als uw bedrijventerrein vóór 1 januari 2008 is aangemeld voor de Bedrijvenregeling dan komt u in aanmerking voor de subsidie Bedrijvenregeling.

  Is uw bedrijventerrein niet aangemeld voor de Bedrijvenregeling en is de verontreiniging ontstaan voor 1987? Dan kunt u in aanmerking komen voor de subsidie Cofinanciering.

  Hoe kunt u aanvragen?

  U kunt de subsidie Bedrijvenregeling aanvragen bij uw provincie. Let op: deze subsidie geldt niet in alle provincies. U kunt de subsidie Bedrijvenregeling ook aanvragen bij Bodembeheer Nederland. Bedrijven die zich voor 2008 hebben aangemeld, kunnen tot januari 2025 de Bedrijvenregeling aanvragen.

  U kunt de subsidie Cofinanciering aanvragen bij Bodembeheer Nederland.

  Digitaal subsidie aanvragen met de berichtenbox

  U kunt de subsidie Bedrijvenregeling digitaal aanvragen met de berichtenbox. De berichtenbox is een beveiligd e-mailsysteem waarmee u als ondernemer digitaal berichten uitwisselt met Nederlandse overheidsorganisaties.

  Deze informatie is geplaatst door

  Antwoord voor bedrijven