Corona-overbruggingskrediet

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen
Let op: gesloten

Heeft u geld nodig voor uw bedrijf tijdens de coronacrisis? Dan kunt u het corona-overbruggingskrediet aanvragen bij Qredits. Qredits is een kredietverstrekker speciaal voor ondernemers. U kunt maximaal € 25.000 lenen met het corona- overbruggingskrediet. De eerste 6 maanden hoeft u niets af te lossen.

Dit overbruggingskrediet is niet voor starters. Bekijk alle voorwaarden voor het aanvragen van het corona-overbruggingskrediet

Corona-overbruggingskrediet voor starters

Qredits heeft een corona-overbruggingskrediet speciaal voor starters. Als u tussen 1 januari en 30 juni 2020 gestart bent met uw onderneming kunt u dit overbruggingskrediet aanvragen.

Hoe kunt u aanvragen?

Het corona-overbruggingskrediet is gesloten. U kon het corona-overbruggingskrediet aanvragen tot en met 30 juni 2022.

Corona-overbruggingskrediet aflossen

Het overbruggingskrediet is een lening. Hoeveel u aflost, hangt af van hoeveel u leent. Lees meer over het aflossen van het corona-overbruggingskrediet voor bestaande en startende ondernemers.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1