Subsidie Duurzame Inzetbaarheid (ESF)

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

< 1 min lezen
Let op: tijdelijk gesloten

Heeft u een project om medewerkers langer productief aan het werk te houden? Of wilt u leeftijdsbewust personeelsbeleid voeren? Dan kunt u in aanmerking komen voor de subsidie Duurzame Inzetbaarheid van het Europees Sociaal Fonds (ESF). De subsidie is voor advieskosten van een externe adviseur.

Het programma ESF+ (2021-2027) is een voortzetting van het ESF (2014-2020) programma. Naar verwachting begint de uitvoering van het nieuwe programma halverwege 2022.

Wanneer komt u in aanmerking?

  • Uw project mag maximaal 12 maanden duren. De looptijd van deze projectperiode start de dag na dagtekening van de subsidieverlening en eindigt 12 maanden daarna.
  • U moet aantonen dat werknemers actief en aantoonbaar betrokken worden bij het project. Dit moet in het advies of eindverslag staan.
  • U kiest zelf een adviseur uit. De deskundigheid van deze adviseur op het gebied van duurzame inzetbaarheid moet wel worden aangetoond.

Hoe kunt u aanvragen?

De indieningstermijn is gesloten. U kunt geen subsidie meer aanvragen.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English)Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1