Afgelast- Factfindingmissie luchthavens Brazilië

Deze missie gaat niet door.

Bent u benieuwd naar zakelijke mogelijkheden in de belangrijkste Zuid-Amerikaanse luchthavens? Neem dan deel aan de factfindingmissie naar Brazilië, van 24 tot en met 26 november.

In deze 3-daagse missie bezoekt u 5 belangrijke luchthavens in 3 Braziliaanse steden. Wij bieden u deze missie aan in samenwerking met NAG (Netherlands Aerospace Group) en het Nederlands buitenlandnetwerk in Brazilië.

Brazilië luchtvaartland

Brazilië is het 2e land ter wereld met de meeste luchthavens. De omzet in het luchtverkeer is zo'n $ 18 miljard per jaar. Hoewel de sector moet herstellen van de coronacrisis, zijn forse investeringen gepland in modernisering en verduurzaming.

Sectorstudie Duurzame luchthavenontwikkeling

Deze markt is interessant voor Nederlandse bedrijven. Dit is te lezen in de RVO-sectorstudie die is uitgevoerd in opdracht van de Nederlandse ambassade in Brasilia: Market Analysis Airport Sector Brazil (pdf).

Voor wie?

Deze missie verkent de mogelijkheden voor een meerjarige samenwerking tussen de Nederlandse overheid en Nederlandse bedrijven, om samen in te kunnen spelen op de kansen in Brazilië. Dit kan met het programma Partners for International Business (PIB).

Opzet van de missie

U bezoekt 5 belangrijke luchthavens in 3 Braziliaanse steden. U krijgt inzicht in de Braziliaanse luchthavenmarkt en het investeringsklimaat in dit land. Ook kunt u uw producten en diensten presenteren aan belangrijke Braziliaanse luchthavenconsortia, bedrijven en overheidsinstellingen.

Voorlopig programma

24 november

São Paulo• Ontbijt met presentative 'Investment Climate and Business Opportunities and Risks in Brazil'• Bezoek aan de internationale luchthaven Guarulhos• Bezoek aan de internationale luchthaven Viracopos

25 novemberSão Paulo & Belo Horizonte• Bezoek aan de luchthaven Congonhas• Bezoek aan de internationale luchthaven Confins• Presentatie 'Enforcement and Facilitation of Air Cargo: The Dutch and Brazilian Perspectives'
26 november

Brasilia• Bezoek aan de internationale luchthaven Brasilia (BSB)• Bezoek aan het Braziliaanse staatsbedrijf Infraero en presentatie: 'New scenario, future role and ambitions'• Lunch met presentatie: 'Business Climate and the Economic Scenario in Brazil'• Bijeenkomsten met de minister van Infrastructuur en de president van het Agentschap van Civiele Luchtvaart (ANAC)• Afsluitend netwerkevenement: 'Innovative and Sustainable Airport Management: a Dutch Perspective'

Deelname en kosten

De uiterste aanmelddatum is 24 september 2021.

Deelname aan de missie is gratis, inclusief lokaal transport en de meeste lunches en diners. Voor uw eigen rekening zijn internationale en binnenlandse vluchten, transfers tussen luchthaven en hotel bij aankomst en vertrek, en verblijfkosten.

Het Nederlands buitenlandnetwerk in Brazilië zorgt voor de hotelreserveringen: 2 overnachtingen in São Paulo en 2 overnachtingen in Brasilia (voor uw eigen rekening).

Na uw inschrijving sturen we u het volledige programma en de logistieke en financiële zaken. Zorg dat u de specifieke vluchten ruimschoots van te voren reserveert.

Over Partners for International Business

Partners for International Business (PIB) is een programma waarmee Nederlandse bedrijven in een publiek-private samenwerking hun internationale ambities kunnen realiseren. De Nederlandse overheid ontwikkelt samen met een Nederlands cluster van bedrijven en kennisinstellingen een 2- of 3-jarig actieplan. Hierin staan strategische activiteiten om een Nederlandse (sub-)sector – en het PIB-cluster in het bijzonder – zo goed mogelijk te positioneren in het buitenland.

Meer weten?

Heeft u vragen over het programma of logistieke en financiële zaken? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op met

Nico Smid, Business Development Manager Latin America, RVOE: Nico.Smid@rvo.nl

of

Jörgen Leeuwestein, Senior Economisch Beleidsmedewerker, Nederlandse ambassade in BrasiliaE: Jorgen.Leeuwestein@minbuza.nl

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Brasilia, Belo Horizonte, São Paolo

Datum

Wo 24 nov 2021 - 26 nov 2021

  • Let op: deze missie is afgelast
Direct aanmelden