Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Afgelast - Handelsmissie geavanceerde materialen en grafeen naar Manchester

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Bent u een hightechbedrijf of onderzoeksinstituut op het gebied van geavanceerde materialen of grafeen? Wilt u producten en/of applicaties met composieten, grafeen en andere 2D-materialen ontwikkelen? En wilt u de toegang tot de wereldmarkt versnellen? Neem op 30 en 31 maart deel aan de handelsmissie naar Manchester.

De missie is een geweldige kans om meer kennis te verkrijgen over zowel de Britse als de internationale markt. En u ontmoet Original Equipment Manufacturers (OEM's), Tier 1-fabrikanten en partners in de toeleveringsketen.

'Stad van Grafeen'

Manchester, de 'Stad van Grafeen', is de thuisbasis voor Europa's grootste onderzoekscentrum op het gebied van materiaalwetenschap. Het is een uitstekende omgeving om aan Nederlandse bedrijven te laten zien hoe grafeen kan worden gebruikt in een breed scala van verschillende toepassingen, van sportschoenen tot superauto's.

U krijgt een rondleiding door het Graphene Engineering Innovation Center (GEIC)Externe link en het Henry Royce InstituteExterne link. Daarbij zullen bedrijven uit de regio aanwezig zijn.

Programma

DatumOnderdeel
Maandag 30 maart - Aankomst in Manchester- Welkomstdiner
Dinsdag 31 maart- Ontmoeting met Manchester's Inward Investment Agency (MIDAS):'Geavanceerde materiaalkansen in de stad van innovatie'- Bezoek aan Graphene Engineering Innovation Center (GEIC)- Bezoek aan Henry Royce Institute

Deelnemers kunnen hun terugreis op dinsdagavond of woensdagochtend plannen.

Marktrapport

Lees meer over de markt, de toeleveringsketen, bedrijven en kansen in het marktrapport Advanced materials & graphene in Manchester. U kunt het rapport aanvragen per mailExterne link.

Aanmelden en kosten

U kunt zich niet meer aanmelden. De missie en de beurs zijn geannuleerd. Deelname aan deze missie is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Els Steiger, Netherlands Business Support OfficeE: info@nbso-manchester.co.ukExterne link

Organisatie

De handelsmissie wordt georganiseerd door het Netherlands Business Support Office (NBSO) Manchester, het Department of International Trade en MIDAS.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Manchester

Datum

Ma 30 mrt 2020 - 31 mrt 2020

Kosten

  • De missie en beurs zijn geannuleerd
  • U kunt zich niet meer aanmelden
  • Deelname aan de missie is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening