Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Afgelast - Holland Paviljoen tijdens landbouwbeurs SIAM 2020 in Meknès

Deze beurs en dit paviljoen zijn afgelast.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

De Salon International de l'Agriculture (SIAM) in Meknès komt er aan! Bent u actief in de agrofood sector en wilt u zakendoen in Marokko? Neem dan van 14 tot en met 19 april deel aan de grootste internationale landbouwbeurs van Noord-Afrika.

Landbouwbeurs SIAM

Meer dan 1.000.000 bezoekers komen op de SIAMExterne link langs bij 1.700 stands uit 70 landen, om contact te leggen met bedrijven in de agrofood sector. SIAM is de grootste en best bezochte internationale landbouwbeurs van Noord-Afrika in het – wat betreft politiek en veiligheid – stabiele Marokko.

Agrarische sector in Marokko

De landbouw is in Marokko de belangrijkste economische sector en produceert onder meer voor de eigen markt van 37 miljoen inwoners. Daarnaast exporteert Marokko vooral groenten en fruit naar Nederland, de rest van Europa, de VS en het Midden-Oosten. Ook gaan steeds meer Marokkaanse landbouwproducten naar Sub-Sahara Afrika.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De ontwikkeling van duurzame landbouw en voedselproductie is in Marokko in volle gang! Er is steeds meer aandacht voor kwaliteitsverbetering, efficiënter gebruik van grondstoffen en water, opslag en verwerkende industrie. De SIAM biedt u een unieke gelegenheid om uw producten, technologie of diensten op de Marokkaanse markt effectief te presenteren.

Holland Paviljoen

Nederland was de afgelopen jaren goed vertegenwoordigd op de SIAM met bedrijven die actief zijn of willen worden op het gebied van agribusiness in, en handel met Marokko. In 2017 kreeg het Nederlandse paviljoen zelfs de prijs van beste internationale stand. In 2018 was Nederland het 'Pays d'honneur' met meer dan 30 deelnemende bedrijven. In 2019 introduceerden we het nieuwe 'Farming the future'-imago om de innovatiekracht en duurzaamheid van de Nederlandse agribusiness te onderstrepen. Tijdens de Holland-receptie werden meerdere contracten ondertekend.

Deelname en kosten

U kunt zich niet meer aanmelden.

Deelnemers krijgen een standruimte van 12 m2 onder het oranje dak van het Holland Paviljoen.

U betaalt € 950 per deelnemend bedrijf (vooraf te voldoen). Na betaling van de deelnamefactuur registreren wij u als deelnemer. Er zijn 25 stands in het paviljoen beschikbaar. Wie het eerst komt, het eerst maalt!

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Yassine Errachti, Landbouwafdeling van de Nederlandse ambassade in RabatE: y.errachti@minbuza.nlExterne linkT: +212 537 219 613

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Ecole d'Horticulture
Jnan Ben Halima
50.000 Meknès

Datum

Di 14 apr 2020 - 19 apr 2020

Kosten

  • U kunt zich niet meer aanmelden