Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Afgelast - Introductiebijeenkomst Renovatieversneller (25 maart 2020)

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten onze evenementen de komende tijd te annuleren of uit te stellen. Dit besluit sluit aan bij de richtlijn om sociale contacten te beperken. Wij doen ons best iedereen die zich heeft aangemeld te berichten. Houd onze website in de gaten voor de meest actuele informatie.

Laat u bijpraten over de Renovatieversneller tijdens de vierde introductiebijeenkomst. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd voor de regio Noord-Brabant, Limburg.

Introductiebijeenkomsten in de regio

De Renovatieversneller ondersteunt woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven met de verduurzaming van de bestaande woningvoorraad. Het doel is om huurwoningen sneller, beter en betaalbaar te verduurzamen.

Tijdens de introductiebijeenkomsten gaan wij met u in gesprek en wordt u geïnformeerd over de opzet van het programma en de ondersteuning waavan u gebruik kunt maken. Denk hierbij aan de nieuwe subsidieregelingen Renovatieversneller en de subsidie voor aardgasvrije huurwoningen (SAH).

Voor wie

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor vertegenwoordigers op directie-, management- en beleidsniveau van woningverhuurders en uitvoerende en toeleverende bedrijven.

Aanmelden, programma en kosten

U kunt zich niet meer aanmelden.Wilt u meer weten over het programma? Bekijk de uitgebreide informatie op de website van AEDESExterne link en de RenovatieversnellerExterne link.

Achtergrondinformatie

Onderdeel van het Klimaatakkoord is de Renovatieversneller. Dat is een zesjarig programma voor de periode 2019-2025 en gericht op opschaling en kostenreductie van het verduurzamen van (primair) bestaande huurwoningen. Hiermee willen wij steeds meer bewoners voorzien van een kwalitatief hoogwaardig verduurzaamde woning. De Renovatieversneller is een samenwerking tussen AEDES, Bouwend Nederland, Techniek Nederland en RVO in opdracht van het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK).

Andere introductiebijeenkomsten

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Deelname is gratis