Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

AFGELAST - Matchmaking op Health Valley Event 2020

Dit evenement is afgelast.

Het Health Valley Event brengt op 10, 11 en 12 maart bedrijven, experts, organisaties en professionals in Life Sciences & Health (LSH) bij elkaar in Nijmegen. Wij nodigen u uit voor de 2-daagse matchmaking van Enterprise Europe Network.

De voertaal is Engels voor een groot deel van het programma.

Veelzijdig evenement

Op het internationale Health Valley Event kunt u meedoen aan allerlei activiteiten: excursies, pitches, presentaties en een programma op de beursvloer. Hier ontmoet u andere deelnemers, en partners van innovatienetwerk Health ValleyExterne link.

Gerenommeerde sprekers geven een beeld van wat er speelt in onderzoek, innovaties en toepassingen. En hoe dat werkt in de dagelijkse praktijk van de gezondheidszorg. Thema's zijn e-health, serious gaming in de zorg, kunstmatige intelligentie, blockchain, medische technologie, farmacie en preventie. Deel kennis en ervaringen en werp een blik in de toekomst.

Matchmaking

Met het matchmakingprogramma van Enterprise Europe Network op 11 en 12 maart haalt u nóg meer uit het evenement.

  • Ontmoet onderzoekers, zorgprofessionals, bedrijven en overheid waarmee u innovaties kunt versnellen of innovatieve toepassingen breder kunt verspreiden.
  • Vind partners om samen te werken aan onderzoek of de (door)ontwikkeling van technologie en producten. Deelname aan European projecten wordt gestimuleerd, zoals Horizon 2020, Horizon Europe and Eureka/Eurostars.
  • Plan uw een-op-eengesprekken voorafgaand aan het evenement. Zo stelt u op een efficiënte manier uw dagprogramma samen.
  • Onderwerpen bij de matchmaking zijn: Ouder worden in de digitale wereld; Virtual reality en revalidatie; Robotics en gezondheid; Personalised medicine; Gezond brein; Personalized health and nutrition; Value-based healthcare; Preventie van diabetes type II; Innovatieve inkoop van e-Health.

De matchmaking is bedoeld voor start-ups, scale-ups, bedrijven, overheden, kennisinstellingen, ziekenhuizen, zorginstellingen en patiëntenorganisaties.

Deelname en kosten

Let op: dit evenement is afgelast. Aanmelden is niet meer mogelijk.

Matchmaking

Meld u aanExterne link voor de 2-daagse matchmaking. Aanmelden kan tot en met 12 maart.Let op! Deelname aan de matchmaking is gratis, maar elke deelnemer moet in het bezit zijn van een toegangskaart voor het Health Valley Event.

Health Valley Event

Meld u aanExterne link voor toegang tot het Health Valley Event. Er zijn kaarten voor 1 dag of 2 of 3 dagen verkrijgbaar. Prijzen variëren van € 249 tot € 449 per ticket, afhankelijk van uw keuze. Partners van innovatienetwerk Health Valley krijgen korting.

Meer weten?

Lees meer over het Health Valley Event 2020Externe link en over het matchmakingprogrammaExterne link.

Heeft u vragen, neem dan contact op met:Michelle Lemmers, Enterprise Europe NetworkM: 06 1170 4680E: michelle.lemmers@rvo.nlExterne link

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Pathé Nijmegen
Willem van Arenbergstraat 4
6515 AT Nijmegen

Datum

Wo 11 mrt 2020 - 12 mrt 2020

Kosten

  • Evenement is afgelast