Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Afgelast - Training Horizon 2020: Accelerator, wat is veranderd?

Deze training is afgelast. Er komt een nieuwe datum.

Heeft uw organisatie al een Horizon 2020-accelerator project ingediend of gaat u dat in de toekomst doen? En bent u nog niet bekend met de veranderingen die in 2020 plaatsvinden? Dan is deze training iets voor u!

Leerdoel

Deze training is speciaal gericht op mkb'ers en consultants die bezig zijn met een aanvraag voor een Accelerator van Horizon 2020 (voorheen SME fase 2). Met nog ongeveer 6 weken te gaan tot de volgende deadline (18 maart 2020) is dit een mooi moment om de belangrijkste onderdelen van een winnende aanvraag te bespreken.

In de training leert u wat er veranderd is aan het instrument en hoe u uw project het beste kunt aanpassen aan de veranderende eisen. Ook begint u met de voorbereiding van de pitch voor een jury. De pitch geeft u, wanneer uw voorstel wordt geselecteerd. We bespreken de ervaringen die zijn opgedaan met het pitchen voor equity. Daarnaast bespreken we of de regeling van Fast Track to InnovationExterne link een goed alternatief is.

Na afloop:

  • heeft u inzicht in de veranderingen in het Accelerator programma;
  • heeft u inzicht hoe uw project goed kan scoren op deze nieuwe aandachtspunten;
  • heeft u inzicht hoe de nieuwe manier van beoordelen plaatsvindt;
  • bent u goed voorbereid op de uiteindelijke pitch aan een jury.

Projectvoorstel vooraf insturen

Wij verzoeken u van tevoren uw projectvoorstel toe te sturen zodat de workshop in uw specifieke behoefte voorziet. De training is alleen bedoeld voor partijen die al een projectschets hebben gemaakt. Het is geen voorlichtingsbijeenkomst.

Let op: inloop is vanaf 14:00 uur, de training begint om 14:15 uur. Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Mochten er meer aanmeldingen zijn dan beschikbaar, dan selecteren we per bedrijf 2 personen.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze workshop. Er wordt een nieuwe datum gepland.

SME Instrument

Het Horizon 2020 programma stimuleert innovatie binnen het mkb met een speciaal SME InstrumentExterne link. Tussen 2014 en 2020 stelt de Europese Commissie hier € 3 miljard voor beschikbaar. De Europese Commissie zoekt mkb'ers die met disruptieve ideeën voor nieuwe producten, services of processen klaar zijn om de Europese markt te veroveren.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Deelname kost € 50, excl. btwAnnuleren kan tot 2 dagen voor aanvang