Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Agro handelsmissie naar Angola

Wilt u zakendoen in de tuinbouw of agrologistiek in Angola? Neem dan deel aan de agrarische handelsmissie naar dit land, van 2 tot en met 6 maart.

De Angolese overheid is hard bezig de economie te moderniseren en te verbreden. In het verleden was Angola een belangrijke exporteur van bananen en mango's. Het land probeert deze positie langzaam te heroveren. Ook wil Angola minder afhankelijk worden van de import van groente. Dit biedt mogelijkheden voor Nederlandse technologie en kennis.

Wat biedt de handelsmissie?

De focus van de handelsmissie ligt vooral op de bloemen-, groente- en fruitsector rond de hoofdstad Luanda en in de Lobito Corridor, in de provincies Benguela en Huambo.

Wij kunnen de missie voor u op maat maken, bijvoorbeeld wat betreft gewas of sector. Vaste onderdelen zijn 2 matchmakingbijeenkomsten (1 in Luanda en 1 in de Lobito Corridor), bedrijfsbezoeken en een netwerkreceptie op de Nederlandse ambassade in Luanda.

Marktrapport

Vooral in de Lobito Corridor zijn mogelijkheden voor Nederlandse tuinbouwbedrijven. Dit kunt u lezen in het recente marktrapport Lobito Corridor (Angola) - Fruit mapping (pdf, Engelstalig)Externe link.

Kosten

De kosten voor deze missie bedragen ongeveer € 700 voor de hele week. Daarin inbegrepen zijn de reis- en verblijfkosten (hotels, binnenlandse vluchten en eten/drinken). De Nederlandse ambassade betaalt de kosten voor de organisatie, de bijeenkomsten en het wegtransport.

Aanmelden voor de handelsmissie

Meld u aan voor de handelsmissieExterne link. Dit kan tot en met maandag 10 februari.

Meer weten?

Heeft u nog vragen over de handelsmissie of over de voorlichtingsbijeenkomst? Neem dan contact op met:

Katrien van Krieken, Young Expert bij Resilience BVE: katrien@resiliencebv.comExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Luanda, Lobito Corridor

Datum

Ma 2 mrt 2020 - 6 mrt 2020

Tijd

9:00 uur

Kosten

  • Deelname aan de missie kost ca. € 700
  • Aanmelden voor de missie, uiterlijk op 10 februari