Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Agronetwerkevenement 'Farming the future is our nature'

Bent u internationaal actief in de agrarische sector of wilt u uw mogelijkheden verkennen? Neem dan deel aan dit unieke en ludieke evenement ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van het landbouwattachénetwerk op maandag 3 juni in Utrecht.

Dit unieke agronetwerkevenement is een speciaal samenwerkingsverband van het ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit (LNV), Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en de Rabobank. Het programma bestaat uit een afwisselend palet van activiteiten. Dit alles staat in het teken van 'Farming the future is our nature', waarin urgente wereldvoedselvraagstukken en Nederlandse oplossingen centraal zullen staan.

Voor wie?

Het evenement is bedoeld voor alle bedrijven en stakeholders in de agrarische sector die internationaal actief zijn: van mkb'ers tot kennisinstellingen, van corporates tot startups en van internationale verkenners tot Nederlandse (dochter)bedrijven gevestigd in het buitenland.

Samen op reis!

Samen met de landbouwattachés, onder leiding van inspirerende en bekende sprekers en begeleid door diverse experts en Food &Agri-directeuren van de Rabobank, maakt u een interactieve wereldreis langs korte dynamische sessies en debatten. Aan de hand van een persoonlijk spoorboekje, neemt u deel aan bijvoorbeeld een live talkshow kringlooplandbouw, een SDG-Lagerhuisdebat, een inspiratielezing, een heuse proeftuin, een consortium challenge en een pubquiz. Ook krijgt u uitgebreid de gelegenheid om persoonlijk in gesprek te gaan met de landbouwattaché van het land – of de regio – van uw interesse.

Programma

TijdOnderdeel
13:00 - 13:30 uurInloop en registratie
13:30 - 14:00 uurOfficiële opening- Jan-Kees Goet, secretaris-generaal ministerie LNV- Wiebe Draijer, voorzitter Groepsdirectie Rabobank- Helga van Leur, dagvoorzitter
14:00 - 15:55 uurKorte interactieve sessies met inspirerende thema's rond agri&food
15:55 - 16:45 uurInspiratielezing door André Kuipers, astronaut
17:00 - 17:15 uurAftrap van het netwerkonderdeel- Tjerk Opmeer, directeur Internationale Programma's RVO.nl
17:15 - 19:00 uurOntmoeting met de landbouwattachés via landentafels. Tussendoor geniet u van de infomarkt en de netwerkborrel & walking dinner

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 16 mei. Bevestiging van inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding.Deelname is gratis. De voertaal is Nederlands.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Thuisbasis LandbouwattachénetwerkE: landbouwradennetwerk@rvo.nlExterne link

100 jaar LAN

Het landbouwattachénetwerk (LAN) viert dit jaar het 100-jarige jubileum. Het netwerk van landbouwattachés en teams is werkzaam op Nederlandse ambassades en consulaten en bedient van daaruit wereldwijd meer dan 70 landen. Lees meer over het werk en de activiteiten via de website agroberichtenbuitenlandExterne link en volg hen op Twitter via @AgroBerichtExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation 16
3581 XW Utrecht

Datum

Ma 3 jun 2019

Kosten

  • Meld u aan vóór 16 mei
  • Bevestiging van inschrijving vindt plaats op volgorde van aanmelding
  • Deelname is gratis
  • Voertaal is Nederlands