Balkan Business Dialogue 2020

Heeft u interesse om zaken te doen in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Noord-Macedonië, Servië of Griekenland? Tijdens de Balkan Business Dialogue op 5 maart hoort u hoe u dat het beste kunt aanpakken.

Zakendoen in de Balkan regio

Tijdens de Balkan Business Dialogue bespreken we de laatste ontwikkelingen in Albanië, Bosnië en Herzegovina, Kosovo, Noord-Macedonië, Servië en Griekenland. U hoort praktijkverhalen over zakendoen in deze regio. Verder zijn er discussies over de benadering van duurzaamheidsvraagstukken die momenteel actueel zijn in de Westelijke Balkan.

Thema's van de break-outsessies

De EBRD en de Wereldbank geven presentaties over verschillende projecten waaraan het Nederlandse bedrijfsleven mee kan doen. Zij sluiten ook aan bij de break-outsessies. Hier komen de onderwerpen Water, ICT en Infrastructuur & Logistiek aan de orde. Tijdens de sessies worden sectorstudies en kansenrapporten gepresenteerd. Ondernemers gaan in gesprek met publieke en internationale organisaties over strategieën en manieren waarmee kansen het beste benut kunnen worden.

Doelgroep

Dit evenement heeft de meeste waarde voor ondernemers die actief zijn in een van de 3 thema's en die zaken willen doen in de Westelijke Balkan en/of Griekenland. Ook ondernemers die niet actief zijn in de betreffende thema's, maar wel interesse hebben in de regio, zullen de informatie relevant vinden.

Voorlopig programma

TijdOnderdeel
08:00 - 09:30 uurInloop en registratie
09:30 - 09:40 uurWelkomstwoord door Tjerk Opmeer
09:40 - 10:00 uurSessie: Zakendoen in de Westerse Balkanlanden, gepresenteerd door een ervaren Nederlandse ondernemer die in de regio zakendoet
10:00 - 11:00 uurEBRD en/of World Bank Session (tbc)
11:00 - 11:30 uurKoffiepauze
11:30 - 12:30 uurPaneldiscussie 4 personen + moderatorOnderwerp: Applying innovative solutions to solve challenges in the Western Balkans, focus on water, infrastructure and ICT
12:30 - 17:00 uurBreak-outsessies:- Water- Infrastructuur & Logistiek- ICT(incl. presentaties van de studies en (panel-/rondetafel)discussies (zie bijlage voor uitleg)
17:00 - 18:00 uurNetwerkborrel

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link, uiterlijk op 1 maart. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Daniel Tserepnin, Business Development Coach Balkan bij RVOE: daniel.tserepnin@rvo.nlExterne link

Meer informatie vindt u op onze landenpagina's: AlbaniëExterne link, Bosnië en HerzegovinaExterne link, KosovoExterne link, Noord-MacedoniëExterne link, ServiëExterne link en GriekenlandExterne link.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) organiseert de 3e editie van de Balkan Business Dialogue in samenwerking met de verschillende ambassades in de regio.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Prinses Beatrixlaan 2
2595 AL Den Haag

Datum

Do 5 mrt 2020 8:00 uur

Kosten

  • Aanmelden uiterlijk op 1 maart
  • Deelname is gratis
  • Bij no-show zonder afmelding betaalt u € 100
Direct aanmelden