Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Bedrijvendag Orange smart & e-mobility in Luxemburg

Bent u actief op het gebied van elektrische mobiliteit? En wilt u contact leggen met bedrijven en organisaties in de Luxemburgse markt? Kom dan naar de bedrijvendag Orange smart & e-mobility, op 3 juli in Luxemburg.

Groenere, flexibelere en efficiëntere mobiliteit is een kernambitie van Luxemburg. Het Groothertogdom zet in op een innovatieve, duurzame economie, gebaseerd op groei, concurrentiekracht en circulaire toepassingen. Investeren in het elektrificeren van mobiliteit staat hoog op de agenda. Luxemburg investeert bovendien sterk in kennisontwikkeling en innovatie en voert een doortastend wetenschaps- en innovatiebeleid.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Luxemburg is voor veel Nederlandse bedrijven en toeleveranciers een vrij onbekende markt, maar biedt veel kansen. Beleidsmatig wordt er ingezet op de stimulans en verdere ontwikkeling van het elektrisch vervoer (EV). De expertise die Nederland heeft als een van de leiders op het gebied van e-mobility is zeer welkom.

Voor wie?

Deze bedrijvendag staat open voor alle innovatieve bedrijven en kennisinstellingen die zich binnen de EV-sector bezighouden met:

  • infrastructuur & opladen
  • elektrische vervoermiddelen
  • diensten, applicaties en innovatie.

Bedrijven en kennisinstellingen uit andere sectoren, met interesse voor elektrische mobiliteit, zijn ook welkom.

Programma

Het programma geeft u de gelegenheid om uw netwerk in Luxemburg te versterken en te vergroten. U krijgt een goed beeld van de mogelijkheden die de Luxemburgse markt u biedt op het gebied van smart en elektrische mobiliteit. U kunt uw organisatie, producten en diensten onder de aandacht brengen op de Luxemburgse markt. Verder kunt u contact leggen met Luxemburgse bedrijven en instanties, en ervaringen delen met andere Nederlandse ondernemers. Ook kan de Nederlandse overheid eventuele kwesties voor u aankaarten bij de Luxemburgse autoriteiten.

Bekijk hier het volledige programma. Externe link

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 1 juli. Deelname is gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Stefan van Look, Nederlandse ambassade in LuxemburgE: stefan-van.look@minbuza.nlExterne linkT: +352 2275 7025M: +352 6 2183 1197

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Meld u aan vóór 1 juli
  • Deelname is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening