Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Bijeenkomst bouw spoortunnel Tallinn - Helsinki

Bouwen Nederlandse bedrijven binnenkort de langste spoortunnel ter wereld? Kom op 24 april naar Amsterdam voor informatie over de geplande spoortunnel tussen Tallinn en Helsinki.

Tussen Tallinn en Helsinki is een onderzeese spoortunnel gepland. Het moet de langste tunnel ter wereld worden voor goederen en passagiers, met 4 stations. Voor de kust van Helsinki zullen kunstmatige eilanden worden gemaakt, waar 50.000 mensen kunnen wonen en werken. Het project is geraamd op € 15 miljard voor de tunnel en € 150 miljard om alle andere plannen te realiseren.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Er zijn interessante opdrachten voor Nederlandse bedrijven op het gebied van baggerwerkzaamheden, (tunnel-)bouw, ontwerpen van de infrastructuur, werkzaamheden voor de bouw van stations en spoor, vastgoedontwikkeling en stedelijke planning en architectuur. Aangezien de kunstmatige eilanden zelfvoorzienend worden, is ook knowhow op het gebied van agrofood en energie zeer gewenst.

Informatiebijeenkomst

Op 24 april komt de initiatiefnemer van dit ambitieuze project, Peter Vesterbacka, naar Nederland om zijn plannen toe te lichten. Voor bedrijven is dit een unieke kans om te laten zien waarom hij met Nederland zou moeten samenwerken.

Aanmelden

U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Yvette Entius, Regional Economic Envoy for business development in the Nordic and The Baltic CountriesE: yvette.entius@minbuza.nlExterne linkT: +45 3370 7209M: +45 3149 4140

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

ZJA Zwarts & Jansma
Pedro de Medinalaan 7
1086 XK Amsterdam

Datum

Wo 24 apr 2019 13:00 uur

Kosten

Deelname is gratis