Bouw stap voor stap aan je zaak van morgen

Digitalisering daar kan je als Retailer niet meer omheen. En, digitaliseren dat is meer dan verkopen via een webshop of online marketing alleen. Je kunt daarnaast ook denken aan ook geïntegreerde kassasystemen, betalen met je mobiel en slimmer gebruik maken van (klant)data etc. Heb je vragen hier vragen over en wil je (vervolg) stappen zetten? En wil je weten hoe je dit het beste aan kunt pakken, wie er kan helpen, en of er regelingen zijn? KVK en INRetail hopen tijdens deze bijeenkomst antwoord te geven op deze vragen en je daarnaast nieuwe ideeën en inzichten te geven. Maak kennis met nieuwe routekaart Digitalisering, de actuele subsidieregelingen en laat je inspireren door Bas Wouters, expert in (online) overtuigen. Maak kennis met ondernemer Mark Bos van Motorkledingcenter die tóch nog is gegroeid het afgelopen jaar. De bijeenkomst is een gezamenlijk initiatief van KVK en INRetail.

Voor wie

Retailers met ambities en interesse in het onderwerp digitalisering. Alle geïnteresseerden zijn overigens meer dan welkom.

Programma

  • Opening door dagvoorzitter Elly van Wattingen - KVK en Harry Bijl - INRetail Toelichting op routekaart, scan en subsidieregelingen
  • Vouchers van MKB NL door Jesse Schreurs - MKB NL
  • Welke ondersteuning kan je halen bij de Digitale werkplaatsendoor Annette Dupree
  • Je (aspirant) koper online beïnvloeden, hoe werkt dat? Door Bas Wouters expert in (online) overtuigen

Inspiratie en ervaringsverhaal: Mark Bos van Motorkledingcenter wist de afgelopen tijd groei te realiseren. Hoe? Dat wil hij graag met je delen.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 21 jun 2021

Tijd

10:00 - 11:30 uur

Gratis
Direct aanmelden