Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Brighthack

Beïnvloed jij de toekomst op het gebied van criminaliteit, gezondheid, onderwijs en internationale impact? Doe dan mee aan onze 48-uurs hackathon met meer dan 250 mensen uit heel Europa. Ga uitdagingen aan in criminaliteit, gezondheid, internationale impact en onderwijs. Ontmoet nieuwe mensen, heb plezier en verbreed je vaardigheden. En als laatste en zeker niet het minste: de eerste prijs per thema is een opdracht van € 12.5K (met in totaal € 60k aan prijzen).

Datasets

Je krijgt toegang tot echte datasets van de Nederlandse politie, Gemeente Heerlen, de KVK, Accenture en het CBS. De datasets zullen uiterlijk 14 dagen voor het weekend beschikbaar komen. Combineer deze datasets met (open) data die je vindt. Als je specifieke gegevens voor je oplossing nodig hebt, neem dan contact met ons op: iwantmoredata@brighthack.euExterne link.

Deelnemen?

Je kunt deelnemen voor een symbolisch bedrag van € 15, - (incl eten, drinken en een slaapplek op de indoor-camping). We voorzien je van heerlijk eten, drinken en een fatsoenlijke werkplek. We weten dat de hardcore hackers niet hoeven te slapen, maar als je dat doet, kun je naar een van onze tenten gaan op de overdekte camping in het gebouw.

We nodigen je graag uit als individu of team. Als je alleen komt, helpen we je met het vinden van een team - je bent niet de enige! Iedereen moet zich overigens wel individueel registreren. Alle skills zijn welkom, van programmeurs tot ontwerpers tot ondernemers; de belangrijkste skills zijn enthousiasme en creativiteit.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

€ 15