Logo RijksoverheidLogo Ondernemersplein, alles van de overheid op één plekMenuZoekenZoekenHomeEvenementen

Business Opportunities Fair 2023 in Manilla

Deze informatie is geplaatst door:Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)± 1 min lezen

De Business Opportunities Fair vindt voor de 11e keer plaats. Tijdens dit evenement op het ADB-hoofdkantoor in Manilla (Filipijnen), informeren Regional Managers en Project Officers u over:

  • de algemene strategie van de bank;
  • voorbeelden van goedgekeurde projecten;
  • budgetten per deelsector in de verschillende Aziatische landen;
  • de (aanbestedings)processen van de ADB.

Asian Development Bank

De Asian Development Bank verstrekt leningen en schenkingen aan 38 ontwikkelingslanden. Het grootste deel van de financiering betreft leningen aan overheden van de ontvangende landen. De ADB biedt publieke sector financiering (sovereign) en private sector financiering (non-sovereign). In beide sectoren maken Nederlandse bedrijven kans om zaken te doen met de ADB.

Aanvullend programma

Aanvullend aan het evenement is op 3 oktober een programma voor Nederlandse deelnemers gepland. Dit in samenwerking met de Nederlandse ambassade in Manilla en RVO. Geïnteresseerd in dit aanvullende programma? Houd dan rekening met enige flexibiliteit in uw reisschema. Meer informatie volgt.

Deelname

Meld u aan voor de 11e Business Opportunities Fair.

U vindt alle informatie over het programma op de Engelstalige site van de ADB. Wij raden u aan om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Definitieve deelname hangt af van het aantal beschikbare plekken. De uiterste aanmelddatum is 4 augustus 2023, 23:59 uur, Manilla tijd.

Graag uw inschrijving ook bevestigen per mail via Team Internationale Organisaties (TIO). U ontvangt dan de laatste updates van de Business Opportunities Fair en ons aanvullend programma.

Kosten

Deelname aan de Business Opportunities Fair 2023 en het aanvullende programma zijn gratis. Kosten voor reis en verblijf zijn voor eigen rekening.

Vragen

Meer weten of dit evenement of over zakendoen met de ADB? Neem dan contact op met Ravi Kumar van Team Internationale Organisaties (TIO).

Naar boven