Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Cursus circulair inkopen

Wilt u starten met circulair inkopen? Bent u benieuwd naar het inkoopproces, hoe u een circulaire (inkoop)strategie opstelt en het traject evalueert? Meld u dan aan voor de 8-daagse Circulair Inkopen Academie (CIA) vanaf 9 september.

Dit programma van ongeveer 8 dagdelen leidt deelnemers in 9 maanden op om circulaire principes toe te passen op hun inkoop- en aanbestedingsprocessen. PIANOo financiert het programma. Na afronding van het programma hebben deelnemers concrete handvatten en eerste ervaringen, waarmee zij zelfstandig verder aan de slag kunnen.

Pilotproject

Alle deelnemers starten minimaal één circulair pilottraject als onderdeel van het programma, zodat zij de lessen en principes uit de academie ook direct toepassen in hun eigen organisatie. De discussie over de praktijkervaringen uit deze pilottrajecten vormt een belangrijk deel van de bijeenkomsten.

Programma

Het programma bestaat uit 8 bijeenkomsten op een maandag (dagdelen) tussen 9 september 2019 en 8 juni 2020.. De bijeenkomsten vinden plaats op diverse locaties in Nederland. Bekijk het uitgebreide op PIANOo.Externe link

Deelname

Circulair inkopen is een uitdaging voor de hele organisatie. De ervaring leert dat hoe meer disciplines betrokken zijn, hoe succesvoller het project. Daarom willen we dat per organisatie minimaal 2 personen deelnemen, waarvan minimaal één iemand van buiten de inkoopafdeling. Deze persoon is vanuit de inhoud betrokken bij het project – denk aan een betrokken projectleider of duurzaamheidscoördinator.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Deelname is gratis, maar aan voorwaarden gebonden.