Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Cursus Internationale Sociale Voorwaarden bij inkopen

Wilt u internationale sociale voorwaarden en due diligence toepassen op uw inkoopproces? Meld u dan aan voor de 7-daagse cursus Internationale Sociale Voorwaarden (ISV) Academie. PIANOo financiert de cursus. Tijdens de cursus doet u niet alleen nieuwe inzichten op, maar krijgt u ook praktische handvatten.

De cursus vindt plaats tussen 19 december 2019 en 23 juni 2020. In 7 dagdelen leert u hoe u internationale sociale voorwaarden en due diligence op uw inkoop- en aanbestedingsprocessen toepast.

Voor wie?

Wij verwachten dat u met minimaal 2 personen deelneemt aan de cursus: een inkoper en een duurzaamheidscollega of budgethouder die betrokken is bij inkopen of een projectleider. Mocht dat niet lukken, dan volstaat 1 deelnemer. Er is plaats voor 20 organisaties (40 deelnemers).

Programma en aanmelden

Het Rijkskader van 1 april 2017 is het uitgangspunt voor de cursus. De cursus behandelt alle fasen van het inkoopproces.

Om het geleerde direct te kunnen toepassen in de praktijk, start u tijdens het programma minimaal één pilottraject met ISV in de hoofdrol. Dat doet u in uw eigen organisatie. Uw ervaringen deelt u met uw medecursisten. Zo leert iedereen van elkaars bevindingen.

Dag en locatie

De bijeenkomsten vinden plaats op een dinsdag en nemen een dagdeel in beslag. De locaties van de bijeenkomsten zijn wisselend en verspreid over Nederland.

Aanmelden

U kunt zich inschrijven via de website van PIANOo-partner Conducto. Meld u aan.Externe link

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Diverse locaties in Nederland

Datum

Do 19 dec 2019

Kosten

Deelname is gratis.