Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Cursus Regie op Bodemenergie

Bodemenergie is een duurzaam alternatief voor aardgas. Bent u gebouwbeheerder? Wilt u weten hoe u een hoog rendement kunt behalen met warmte- en koudeopslag (WKO)? Kom dan naar de cursusdag Regie op Bodemenergie op 29 november 2018.

Gebouwen moeten van het aardgas af. Bodemenergie is een duurzaam alternatief. Om met warmte- en koudeopslag (WKO) een hoog rendement te halen, hebben beheerders wel kennis en kunde nodig.

Rendement schuilt in de regie

Cursisten leren hoe ze regievoerders worden over hun WKO-installatie en wat er gevraagd kan en moet worden als beheer uitbesteed is. Daarom bieden BodemenergieNL en Gebruikersplatform Bodemenergie WKO-gebruikers deze cursusdag aan.

Programma

De dag begint om 8:45 uur en eindigt om 17:00 uur. Cursisten bereiden van te voren een opdracht voor. Meer informatie over de cursus vindt u op de website van BodemenergieNL. Bekijk het volledige programma van de cursus.Externe link

Meld u aan

U kunt zich aanmelden voor deze cursus via de website van BodemenergieNL en Gebruikersplatform Bodemenergie. Meld u nu aan.Externe link

Rol RVO.nl

BodemenergieNL organiseert deze cursus. RVO.nl ondersteunt deze cursusdag financieel.

Meer weten?

BodemenergieExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

  • Leden Gebruikersplatform Bodemenergie: € 590,75 excl. btw. Zij ontvangen 15% korting.
  • Overigen: € 695,- excl. btw.