Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Cyber security; De hacker vertelt

In de media lezen we dagelijks over informatiebeveiliging en incidenten. Denk hierbij aan onbereikbare websites van bedrijven, gijzelsoftware die noodzakelijke bedrijfsgegevens versleutelt, diefstal van gevoelige informatie tot het compleet stilleggen van bedrijven. Het is dus heel dichtbij. De cybercrimineel treft de zwakste in de keten – ze vallen vaak “in het wilde weg” aan en treffen jou als eerste wanneer je de zwakste schakel bent.

Ïn de medische sector is dit risico groter dan in andere sectoren met een sterk toenemende connectivity, gebruik van big data en medical apps. Bedrijven werken internationaal en remote samen. Het is zoeken naar de juiste cloud oplossing die flexibiliteit biedt maar ook veilig is.

“Connected” medische apparaten beloven waarde voor patiënten en artsen, maar de apparaten vertonen ook nieuwe blootstellingen voor cyberbeveiliging die patiënten en hun informatie in gevaar kunnen brengen.

Digitale security heeft niets te maken met de grootte van het bedrijf. Iedereen met een klantenbestand, bankgegevens, data afhankelijke innovaties, algoritmes is een potentieel doelwit. En criminelen gaan steeds geraffineerder te werk.

Met welke vormen van cyberaanvallen kun je vandaag de dag in de medtech & life sciences te maken krijgen en wat kun je doen om jouw organisatie (zo goed mogelijk) hiertegen te beschermen? Je onderkent het risico, maar hoe houd je cybercriminelen buiten jouw deur?

Dat en meer hoor je van hacker Stan Hegt tijdens deze bijeenkomst. In een interactieve sessie ervaar je hoe cybercriminaliteit in de praktijk werkt en op welke manieren een kwaadwillende hacker kan inbreken. We laten je ook zien wat de consequenties zijn als jouw bedrijf lam gelegd wordt door gijzelsoftware.

Je gaat naar huis met praktische tips en tricks die direct in jouw bedrijf toepasbaar zijn. De volgende ochtend kun je de eerste stap zetten naar een betere (grip op) beveiliging van jouw bedrijf. Want ‘cybersecurity’ klinkt eng en onbereikbaar, terwijl er veel is dat je zelf kunt (en moet) regelen.

Over de hacker

Stan Hegt is een professioneel hacker en specialist digitale veiligheid. Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring. Stan Hegt begon al op zijn 10e met het hacken. Hij was als ethisch hacker jaren in dienst bij een groot accountantskantoor en runt sinds twee jaar zijn eigen bedrijf op het gebied van de digitale veiligheid.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis