Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Digitaal de grens over

Vandaag de dag draait alles om de perfecte klantbeleving. Zowel on- als offline. De B2B e-commerce markt is sterk in beweging en verandert razendsnel. Je speelveld is of wordt steeds internationaler en steeds meer bedrijven ontwikkelen een online verkoopkanaal. Vanuit eigen beweging of omdat de markt erom vraagt. Vandaag de dag is dit wat de klant van je verwacht.

Deze bijeenkomst is voor B2B-ondernemers die digitaal producten of diensten (willen) verkopen en buitenlandse markten bewerken. Bas van Gerwen, KVK-adviseur, trapt de bijeenkomst plenair af door een beeld te schetsen van ons huidige digitale landschap. Daarna neemt ondernemer Gerard Wijma je mee in de (digitale) route die hij heeft afgelegd. Een route die hem uiteindelijk een succesvolle webshop opleverde. In verdiepende kennissessies leer je meer over specifieke onderwerpen. Na een korte en informatieve kennisoverdracht is er tijd om je vragen en ervaringen met de spreker en de andere aanwezige ondernemers te delen.

Je kunt maximaal twee van de onderstaande drie kennissessie volgen:

1) Met digitale profielen je doelgroep bereiken over de grens Digitale klantprofielen zijn belangrijk. Bouw en test deze in je huidige regio en pas ze toe in de nieuw regio. Hoe pak je dit aan? Spreker: Jeroen Nieuwstad van Think Online

2) Hoe start ik een succesvol B2B e-commerce traject?

3) Je website als beursstand; hoe ontvang je jouw klanten online?

Per sessie is plek voor maximaal 25 deelnemers.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

€ 50