Digital Africa Business Days

Wilt u zakendoen of investeren in Afrika? Reis dan op 15 en 16 december virtueel naar Afrika. De Digital Africa Business Days staan in het teken van kennisuitwisseling en netwerken.

Economische ontwikkeling in Afrika

De ontwikkeling van Afrika is ook in 2020 onverminderd hard doorgegaan. Dit komt omdat het continent minder hard geraakt is door het coronavirus dan andere continenten. De private sector in de 54 dynamische markten is heel innovatief en wil graag concurreren met de hele wereld.

Afrika Strategie Nederlands bedrijfsleven

We moeten samen vooruit en daarom is het thema van de Digital Africa Business Days 'Moving forwards together'. Het evenement richt zich vooral op de 15 focuslanden van de Afrika Strategie Nederlands bedrijfsleven (pdf), maar er is ook aandacht voor andere Afrikaanse landen.

Sectoren

Belangrijke sectoren tijdens deze dagen zijn:

  • Landbouw
  • Water
  • Energie
  • Gezondheidszorg
  • Circulaire economie

Programma

Bekijk de live talkshow, neem deel aan workshops en rondetafelgesprekken, en ontmoet ambassadeurs en topondernemers uit Afrika. Als u een profiel aanmaakt, kunt u gemakkelijk digitaal netwerken met de andere bezoekers. Dit kan door chatfuncties en videobellen.

U neemt een kijkje op de virtuele beursvloer en u gaat in gesprek met onze partners en de investeringspromotie-agentschappen van de Afrikaanse landen zelf. Zij brengen hun investeringsmogelijkheden onder de aandacht. Ook wordt de winnaar van de 'Doing Business in Africa'-award bekendgemaakt.

Deelname en kosten

Meld u aan voor deze dagen. De uiterste aanmelddatum is 15 december. Deelname is gratis.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Corinne Abbas, business development coach Afrika, Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: bdc@rvo.nl

Organisatie

De Digital Africa Business Days worden georganiseerd door de Netherlands African Business Council (NABC) in samenwerking met het ministerie van Buitenlandse zaken, de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO), FMO, VNO-NCW, NLinBusiness, Dutch Employers' Cooperation Programme (DECP) en PUM Netherlands senior experts.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Di 15 dec 2020 - 16 dec 2020

Tijd

9:00 uur

  • Uiterste aanmelddatum: 15 december
  • Deelname is gratis
Direct aanmelden