Digital Europe Start Event

Digital Europe is het nieuwe Europese subsidieprogramma dat gericht is op het versterken van de digitale capaciteiten in de EU. Dit is een onderdeel van de digitaliseringsstrategie van de Europese Commissie. Bent u benieuwd naar de kansen binnen Digital Europe? Wilt u alles weten over de achtergrond, de praktische aspecten en verschillende deelonderwerpen? Meld u dan aan voor het online Digital Europe Start Event op 23 september.

De Europese Commissie lanceerde Digital Europe in juni dit jaar.

Voor wie?

Het evenement is voor iedereen die meer wil weten over het Digital Europe programma. Het webinar is geschikt voor mensen met verschillende ervaringsniveaus: van nieuwelingen binnen de Europese kaderprogramma's tot ervaren projectmanagers.

Programma

Het programma is nog in concept.

Conceptprogramma

TijdOnderdeel
10:00-11:00 uurFormele lancering - Digital Europe from aboveToelichting op de beleidsachtergrond van het programma en de opzet van het programma op hoofdlijnen.
11:00-12:00 uurDigital Europe implementationInzicht in de opzet van het programma. Hoe zitten de topics in elkaar? Wie kan indienen?
12:00-13:00 uurPauze
13:00-14:00 uurArtificial Intelligence in Digital EuropeToelichting op het onderdeel AI, waar cloudinfrastructuur, data delen en experimenteren samenkomen.
14:00-15:00 uurSecurity in Digital EuropeToelichting op de Cybersecurity ondersteuning, zoals quantumcommunicatie en -implementatie.
15:00-16:00 uurDigital Europe, what else?Een kijkje in de overige onderdelen van het programma.

De voertaal tijdens het webinar is Engels.

Aanmelden

Meld u aan via het online registratieformulier. Deelname is gratis.

U ontvangt een automatische bevestigingsmail na uw inschrijving. Let op: dit is een voorlopige bevestiging en nog geen garantie tot deelname. Enkele dagen voor het evenement ontvangt u een definitieve bevestiging met een link naar het webinar.

Meer informatie

Lees meer over Digital Europe.

Vragen?

Heeft u na het lezen nog vragen? Neem dan contact met ons op.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 23 sep 2021 10:00 uur

Gratis
Direct aanmelden