Digitale missie Mobiliteit Antwerpen stad en regio

Bent u actief in duurzame woon-, verkeer- en vervoersystemen of energiezuinige voertuigen? Wilt u deze expertise in de stad en regio Antwerpen inzetten? Neem dan deel aan deze digitale handelsmissie op 24 en 25 september.

Deze missie brengt u naar Antwerpen, zonder dat u uw huis hoeft te verlaten. Online ontmoet u ondernemers die, net als u, willen samenwerken aan slimme, duurzame, compacte steden met optimale doorstroming van mensen en goederen. U krijgt de kans om uw kennis en netwerk te verbreden. Deze missie heeft 2 motto's: 'Slim naar Antwerpen' en 'De Grote Verbinding'.

Overheden investeren in mobiliteit Antwerpen

Stedelijke en regionale overheden investeren de komende jaren miljarden euro's in de mobiliteit van de Antwerpse regio. Het bedrijfsleven van Vlaanderen kan veel zelf, maar kijkt ook naar de expertise en capaciteit die Nederland in huis heeft. Samenwerken is van belang voor de introductie van innovatieve technologieën.

Welke tenders zijn opengesteld? Waar is Vlaanderen naar op zoek? Waar moet u op letten? Dit zijn vragen waar u tijdens de digitale handelsmissie concreet antwoord op krijgt.

Stel zelf uw programma samen

U stelt zelf uw missieprogramma samen. Wij bieden een gevarieerd aanbod aan online sessies. Zo richt u zelf de 2 missiedagen in, passend bij uw wensen en de uitdagingen van uw bedrijf.

  • Laat u in de plenaire zaal inspireren door voorlopers in het vak en innovatieve bedrijven uit België en Nederland.
  • Verdiep u in verschillende thema’s in de aansluitende break-outsessies.
  • Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmakingsessies.
  • Neem deel aan de digitale meet & greet parallelsessies met Nederlandse en Belgische deelnemers. De sessies hebben de volgende thema's:
  1. De Grote Verbinding (Lantis: Oosterweel)
  2. Slimme bereikbaarheid als drijfveer voor Antwerpen en de regio (Stads- en Vervoersregio Antwerpen)

Bekijk het voorlopige programmaExterne link.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link, uiterlijk op 20 augustus 2020. Let op: elke deelnemer moet zich apart inschrijven. De uiterste aanmelddatum is 20 augustus 2020. Deelname aan de digitale missie kost € 250 excl. btw per Nederlands bedrijf, met een maximum van 2 deelnemers per bedrijf.Let op: er kunnen maximaal 25 bedrijven aan het onderdeel matchmaking deelnemen. Meld u snel aan voor de digitale missie, dan is de kans dat u aan de matchmaking kunt deelnemen het grootst. RVO vindt het belangrijk dat deelnemende bedrijven binnen de genoemde structuur en thematische focus van het programma vallen. Registratie betekent dus niet automatisch deelname aan dit evenement.

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en het Nederlands consulaat-generaal in Antwerpen organiseren deze missie in samenwerking met de brancheorganisaties FME en Agoria.

Meer weten?

Kijk voor meer informatie op de site Digitale missie Mobiliteit Antwerpen Stad en RegioExterne link op 24 en 25 september.Heeft u vragen over het inhoudelijke deel van het programma? Neem dan contact op met:

Heeft u vragen over praktische aspecten van het programma? Neem dan contact op met:

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Do 24 sep 2020 - 25 sep 2020

Kosten

  • Aanmelden uiterlijk op 20 augustus
  • Deelname aan missie kost € 250 excl. btw
Direct aanmelden