Digitale netwerkbijeenkomst VIVET

We hebben de afgelopen maanden hard gewerkt aan de VIVET-projecten. We praten u bij over de tussentijdse resultaten. U hoort meer over de plannen voor komend jaar. Ook is er tijd om digitaal te netwerken.

VIVET (Verbetering van de Informatievoorziening voor de Energietransitie) voegt informatie samen en maakt het beter vindbaar. We doen dat vooral voor gemeenten, provincies, RES-regio’s, netbeheerders en adviesbureaus. VIVET werkt in projecten vooral aan een betere structurering en toegankelijkheid van data. Daarbinnen lossen we structurele knelpunten op. We doen dat voor iedereen die betrokken is bij de energietransitie.

Programma

TijdOnderdeel
09:24Inloop
09:34Welkom - Nathan de Groot, facilitator
09:45Terugblik en vooruitblik - Marja Exterkate, programmamanager VIVET
10:00Break-outs: Deelsessies ronde 1
10:25

Data-community Energie op data.overheid.nl. - Danielle Stecher en Jelle Verburg ( Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties, KOOP)

Een data community is een centrale plek voor data over een beleidsdomein of maatschappelijk vraagstuk. Voor energie zijn we gestart met de inrichting van de data community 'Energiedata | Data overheid'. Daar staan relevante datasets en toepassingen op met het thema energie. De community biedt verdieping, specifieke data, referentiedata, toepassingen en een mogelijkheid om vragen te stellen aan experts over data.

10:50Pauze met muziek
11.00Break-outs: Deelsessies ronde 2
11:25Terugkoppeling
11:35Interactief: Napraten en netwerken
11:55Afsluiting
12.00Einde

In beide rondes kiest uit één van de 6 deelsessies.

Meld u aan

Meld u nu direct online aan via dit registratieformulier. Een paar dagen voor aanvang ontvangt u een e-mailbevestiging met een instructie hoe u deelneemt.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Online

Datum

Ma 19 apr 2021

Tijd

9:34 - 12:00 uur

Gratis

Direct aanmelden