Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Duurzaam economisch ondernemen!

Drie redenen om deel te nemen

  1. Inspirerende sprekers in de transitie naar een duurzame economie.
  2. Kennisdelen, fysiek en digitaal, over duurzame kansen met andere ondernemers.
  3. Tips en trucs waarmee jij het verschil kunt maken.

Duurzaam economisch ondernemen!

Op een bijzondere dag, namelijk de Dag van de Duurzaamheid organiseert KVK samen met de gemeente Rheden het duurzame ondernemers café 2018. Een mooie mogelijkheid om je te laten inspireren door interessante sprekers en je te laten overtuigen van de nut en noodzaak van een duurzame economische groei!

Gemeente Rheden

Welkomstwoord door Ronald Haverkamp, wethouder Economische zaken. Wat doet de gemeente Rheden op het gebied van duurzaamheid?

Renewi (gast bedrijf) www.renewi.com

Renewi richt zich op het verkrijgen van waarde uit afval in plaats van het verbranden of storten van afval. Op de locatie in Velp wordt papier en folie verwerkt. Hierdoor draagt het bedrijf bij aan een duurzame samenleving voor al hun belangrijke stakeholders: klanten, medewerkers, lokale gemeenschappen en de aandeelhouders. Van de 15 miljoen ton afval die het bedrijf jaarlijks verwerkt, wordt 90% gerecycled of gebruikt voor energieherwinning. Salesmanager Fred Aalbers laat zien op welke wijze invulling wordt gegeven aan duurzaam ondernemen.

Key note speaker Jaap Bressers

Jaap heeft veel meegemaakt, maar vooral ook veel geleerd. Die kennis deelt hij graag. Tijdens zijn studietijd voor zijn Masteropleiding International Management kwam Jaap op 21-jarige leeftijd door een duikongeval in een rolstoel terecht. Zijn wereld stond op zijn kop, maar hij vocht zich terug en kwam uiteindelijk zelfs sterker uit de strijd. Op het podium kan hij mensen raken, inspireren en vermaken. Zijn lezingen als spreker zijn een middel om andere mensen te inspireren op hun manier het verschil te maken. Door anders te denken, kun je met kleine dingen al veel meer bereiken dan je denkt. Jaap vindt het geweldig om ondernemers nieuwsgierig te maken naar de kracht van duurzaamheid. Hij helpt je als ondernemer om met het thema duurzaamheid zelf aan de slag te gaan. Met kleine, overzichtelijke stappen. Praktisch toepasbaar.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Kosten

Gratis