Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Economische missie naar Shanghai

Doet u al zaken in China of heeft u interesse om de mogelijkheden op de Chinese markt te verkennen? Ga dan van 11 tot en met 14 juni mee met de economische missie naar Shanghai. Ahmed Aboutaleb, burgemeester van Rotterdam, leidt de missie.

In 2019 vieren Rotterdam en Shanghai het 40-jarig jubileum van hun zusterstad. Een moment voor Rotterdam om te reflecteren wat in die tijd bereikt is, maar zeker ook om de relatie te versterken.

Bedrijvenprogramma

Rotterdam Partners maakt voor deze missie een speciaal programma dat bestaat uit matchmaking, seminars, bedrijfsbezoeken, en handelsreceptie en netwerkevenementen. Op de dag van het officiële 40-jarige jubileum van de zusterband, woensdag 13 juni, is er een officieel moment voor de ondertekening van Memoranda of Understandings (MoU's).

Voor wie?

De missie biedt mogelijkheden voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen die werkzaam zijn binnen de volgende sectoren:

  • Life Sciences & Health
  • High Tech Systemen & Materialen
  • Haven, Maritiem & Logistiek
  • Duurzaamheid & resilience

Staat uw sector er niet bij, neem dan contact met ons op voor meer informatie. Binnen de sectoren gaat het om de thema's kunstmatige intelligentie, ouderenzorg, innovatie, smart city, talent en watermanagement en -behandeling.

Bekijk ook de presentatie over deze missie (pdf, Engelstalig)Externe link van de Gemeente Rotterdam.

Deelname en kosten

AanmeldenExterne link kan tot en met 2 april. Deelname kost € 850 per deelnemer, iedere extra deelnemer betaalt € 500. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Jorrit van Dijck of Min ZhangTrade Development - Rotterdam PartnersE: china@rotterdampartners.nlExterne linkT: +31 (0) 10 790 196

Organisatie

Deze economische missie wordt georganiseerd door Rotterdam Partners en de Gemeente Rotterdam.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Shanghai

Datum

Di 11 jun 2019 - 14 jun 2019

Kosten

  • Aanmelden kan tot en met 2 april
  • Deelname kost € 850 per deelnemer
  • Iedere extra deelnemer betaalt € 500
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening