Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

EU Fashion Match 8.0 voor ondernemers in de mode

Om concurrerend te kunnen blijven is het belangrijk om nieuwe relaties op te doen die interessant kunnen zijn voor je netwerk. Het Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers gericht bij het vinden van relevante zakenpartners, ook in de mode en textiel sector.

Ontmoet potentiële zakenpartners tijdens de matchmaking die georganiseerd wordt gedurende de modebeurs Modefabriek op 20 en 21 januari 2019 in Amsterdam. EU Fashion Match 8.0 is een internationale matchmaking voor bedrijven in de mode. De beurs kenmerkt zich door internationale presentaties van labels en agenten aan een publiek dat bestaat uit retailers uit de Benelux en daarbuiten. Neem deel aan de matchmaking zodat je het maximale uit je beursbezoek kunt halen. Je kunt vooraf afspraken maken met interessante deelnemers en zo je netwerk uitbreiden.

De deelnemers van de vorige edities van de EU FashionMatch vinden het matchmaking event efficiënt. Ze kregen de mogelijkheid om te speeddaten met potentieel interessante partners. Als deelnemer aan de matchmaking konden ze heel selectief te werk gaan en verzoeken tot een gesprek accepteren of afwijzen zodat ze zeker wisten dat de interesse van beide kanten kwam. Bekijk dit filmpje EU Fashion Match 6.0Externe link om een indruk te krijgen van de internationale matchmaking voor modebedrijven. Voor informatie en/of deelnemen ga naar EU FashionMatch 8.0Externe link

Waarom deelnemen?

 • Breid je internationale netwerk uit en ontmoet potentiële zakenpartners in de mode.
 • Ontmoet interessante deelnemers in sessies van 20 minuten.
 • Haal het maximale uit je beursbezoek. Het kunnen voeren van de meet & match gesprekken geeft veel toegevoegde waarde.
 • Deelnemers van de EU Fashion Match 8.0 betalen geen entree kosten voor de beurs.

Deelnemen is eenvoudig

Maak vooraf een samenwerkingsprofiel aan op onze website en geef aan met wie je wilt spreken en over welk onderwerp. Tijdens de Modefabriek verken je de samenwerking. Interessante gesprekken zet je later voort op locatie, op je stand of binnen de eigen organisatie. Op deze manier haal je het maximale uit je beursbezoek. Zo kan je op één dag met meerdere potentiële klanten en partners spreken over commerciële samenwerking.

Hoe deelnemen?

 • Registratie vooraf is verplicht en is open tot 17 januari 2019.
 • Schrijf in voor de matchmakinggesprekken via de website EU FashionMatch 8.0Externe link
 • Bezoek regelmatig de matchmaking website en kijk of er nieuwe deelnemers met interessante samenwerkingsprofielen bijgekomen zijn.
 • Nodig andere deelnemers tot 19 januari 2018 uit voor bilaterale gesprekken op de Modefabriek.
 • Ontvang vergaderverzoeken van andere deelnemers aan de matchmaking en accepteer deze of wijs ze af.
 • Download je individuele afsprakenschema voorafgaand aan het evenement.
 • Kom voor je gesprekken op 20 en/of 21 januari 2019 naar onze ruimte op de beursvloer.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

De Modefabriek Amsterdam RAI
Europaplein 8
1078 GZ Amsterdam

Datum

Zo 20 jan 2019 - 21 jan 2019

Tijd

10:00 uur

Kosten

Gratis