Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Eureka-stakeholderconferentie: ecosystemen maken voor innovatie

Geïnteresseerd in Eurostars of een van de Eureka-clusters om een internationaal project op te zetten? Wilt u meepraten over de inhoud en de opzet van de instrumenten? Kom dan in september naar de Eureka stakeholderconferentie: Creating ecosystems for innovation. Dit is de kans om uw stem te laten horen!

De Eureka-stakeholderconferentie is het kick-off evenement van het Nederlandse voorzitterschap van het Eureka Netwerk, van juli 2019 tot en met juni 2020. We luisteren naar de ervaringen en belangen van de Europese innovatieve industrie, innovatieve mkb-bedrijven en kennisinstellingen. De feedback die we tijdens de conferentie verzamelen, geven we mee aan de beleidsmakers van het Eureka-netwerkExterne link. Zo bouwen we aan een krachtig innovatie-instrumentarium dat bijdraagt aan het creëren van innovatieve ecosystemen voor de toekomst.

Daarnaast zal de conferentie ruimte geven voor matchmaking met andere innovatieve bedrijven in Europa en daarbuiten. We organiseren ook informatiesessies over de Eureka-clustersExterne link en het EurostarsprogrammaExterne link.Banner Eurostars event 5 september 2019

Eureka al goed voor € 42 miljard

Sinds de oprichting van het Eureka-netwerk zijn wereldwijd meer dan 7.000 innovatie projecten gefinancierd met een totale waarde van € 42 miljard. Meer dan 15.000 mkb-bedrijven en startups hebben hierdoor hun innovatie kunnen ontwikkelen en op de markt gebracht. Industriële clusters zijn versterkt en hebben bijgedragen aan baanbrekende technologische ontwikkelingen. Daarmee heeft Eureka zich bewezen als motor voor industriële innovatie en economische groei.

Aanmelden

Meld u uiterlijk 1 september aan via de Engelstalige paginaExterne link. Daar vindt u ook het programma van de dag.

Meer weten?

Lees meer over Eureka op de Eureka-pagina van RVO.nlExterne link of op de website van het Eureka-netwerkExterne link (Engels).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Meld u aan voor 2 septemberDeelneme is gratisDe registratie gaat via de Engelstalige paginaExterne link.