Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

European Industry & Energy Summit 2019

De industrie staat voor de uitdaging om snel te verduurzamen. Via RVO.nl biedt de overheid diverse financiële regelingen om bedrijven daarbij te ondersteunen. Wilt u meer weten over deze regelingen? Kom dan op 10 december naar de European Industry & Energy Summit in Amsterdam. Onze adviseurs staan voor u klaar!

De Europese procesindustrie en energiesector zijn mede verantwoordelijk voor de klimaatverandering. Tegelijkertijd kunnen ze ook een belangrijke bijdrage leveren aan de oplossing. De European Industry & Energy Summit heeft tot doel om ideeën, technologie, plannen en projecten op dit gebied te stimuleren. Dat gebeurt door alle relevante partijen en expertise uit heel Europa samen te brengen.

Is uw bedrijf actief op het gebied van energie-efficiency, recycling en hergebruik van afval? Bent u geïnteresseerd in CO2-reducerende technieken en het gebruik van biobased grondstoffen? Zorg dan dat u erbij bent!

Bezoek de adviseurs van RVO.nl

Ook RVO.nl is met een stand aanwezig op dit evenement. Onze adviseurs vertellen u graag over de ins en outs van de regelingen die voor de industrie interessant zijn, zoals Versnelde klimaatinvesteringen Industrie (VEKI), Demonstratie Energie- en Klimaatinnovatie – Circulaire Economie (DEI+-CE) en het InnovationFund

U komt alles te weten over de mogelijkheden en voorwaarden van deze regelingen en hoe u een aanvraag kunt indienen. Bovendien is er volop gelegenheid om met de adviseurs over uw ideeën te sparren.

RVO.nl is aanwezig:

  • op 10 december van 13.45 - 15.15 uur
  • op het Balkon in de Kromhouthal

Meld u aan

Voor aanmelden en meer informatie over het programma gaat u naar European Industry & Energy Summit 2019Externe link.

Achtergrond

Het Klimaatakkoord en de recente uitspraak in de Urgenda-zaak brengen de verduurzaming van de industrie in een stroomversnelling. Via RVO.nl ondersteunt de overheid ondernemers hiermee met kennis, netwerken, financiering en innovatie. Zo kan de Nederlandse industrie haar goede concurrentiepositie behouden en tegelijkertijd versneld verduurzamen.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

De Kromhouthal
Gedempt Hamerkanaal 231
1021 KP Amsterdam

Datum

Di 10 dec 2019 - 11 dec 2019

Tijd

9:30 uur

Kosten

Kosten congres: € 395

RoutebeschrijvingExterne link