European Robotics Forum 2022: Matchmaking event

Het Enterprise Europe Network en euRobotics organiseren het matchmaking event tijdens ERF 2022. Het matchmaking platform biedt alle bezoekers, delegaties én exposanten de mogelijkheid om zich voor te bereiden, zich te presenteren en andere interessante deelnemers uit te nodigen voor 1-op-1 ontmoetingen. Een unieke kans voor u om internationale contacten te leggen en nieuwe markten te verkennen!

Wat kunt u verwachten?

  • U ontmoet ingenieurs, academici, ondernemers, investeerders, maar ook eindgebruikers en beleidsmakers op het gebied van robotica uit heel Europa en daarbuiten om de 1e ideeën voor samenwerking te bespreken en ervaringen te delen.
  • U krijgt de gelegenheid ontmoetingen van 20 minuten met interessante partijen in te plannen.
  • U krijgt een combinatie van een internationale beurs, 3-daags forum met interactieve workshops, academische bijdragen en interessante side-events.

Aanmelden

U kunt zich online registreren voor de matchmaking. Dit kan tot 28 juni a.s. Na aanmelding heeft u de mogelijkheid om ontmoetingen met andere deelnemers in te plannen.

Ticket ERF verplicht

Om deel te nemen aan de matchmaking, heeft u een ticket nodig voor het ERF 2022. Er gelden verschillende tarieven voor de toegangskaarten.

Meer informatie

Heeft u vragen over de matchtmaking? Neem dan contact op met Stan Francke, E: stan.francke@rvo.nl.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland
Over onsContactDisclaimerCookies & PrivacyToegankelijkheidAPIBusiness.gov.nl (English) Ondernemersplein is een initiatief van:KVKRijksdienst voor Ondernemend NederlandRDWBelastingdienstCentraal Bureau voor de StatistiekUWVToegankelijkheidsniveau: W3C WAI-AA WCAG 2.1