EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2020

De vierde editie van het EZK-evenement: Partners in Energie-uitdagingen is op 30 januari 2020. Werkt u als ondernemer of gemeentehandhaver - nu of binnenkort - aan duurzame warmte, energiebesparing of de opwekking van duurzame energie? Dan kunt u zich in één middag laten bijpraten over alle actuele ontwikkelingen.

Na deze middag bent u niet alleen op de hoogte van de uitwerking van het Klimaatakkoord, maar ook van mooie initiatieven van ondernemers die werken aan de energietransitie. Bovendien weet u wat de status is van de Informatieplicht energiebesparing én is uw kennis over duurzame warmte, energie besparen en het duurzaam opwekken van energie weer up-to-date.

Bekijk het volledige programmaExterne link.

Kies uw deelsessies

Duurzame warmte, aardgasvrij ondernemen, de opwekking en opslag van duurzame energie, energiebesparing, industriële symbiose … het is een kleine greep uit het brede palet aan interactieve deelsessies. Deze vinden plaats in 2 rondes. De keuze is aan u.

Bekijk de deelsessiesExterne link.

Keynotes

U kunt deze middag diverse plenaire bijdragen verwachten. Zo gaat voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels in zijn keynote onder meer in op het Klimaatakkoord, de actualiteit én hoe duurzame warmte, energiebesparing en de opwekking van duurzame energie hieraan bijdragen. Ook krijgt u een update over de Informatieplicht energiebesparingExterne link.

Uitreiking EZK Energy Award

Er zijn 3 genomineerde bedrijven in de race voor de EZK Energy Award Bedrijven 2019 met een geldprijs van € 25.000. Wie van hen de award wint, ziet u tijdens de feestelijke uitreiking deze middag. Nieuw dit jaar is de EZK Energy Award Gemeenten 2019. Dit is een tweede eervolle award voor de gemeente die met het eigen maatschappelijk vastgoed positief opvalt bij de Informatieplicht energiebesparing.

Meld u aan!

De deelname is kosteloos. Meld u nu aan met dit registratieformulierExterne link.

Meer weten?

EZK Energy Award 2019Externe link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Datum

Do 30 jan 2020

Tijd

12:00 - 18:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.

Direct aanmelden