Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

EZK-evenement: Partners in energie-uitdagingen 2020

Deze bijeenkomst is vol, u kunt niet meer aanmelden.

De vierde editie van het EZK-evenement: Partners in Energie-uitdagingen is op 30 januari 2020. Werkt u als ondernemer of gemeentehandhaver - nu of binnenkort - aan duurzame warmte, energiebesparing of de opwekking van duurzame energie? Dan kunt u zich in één middag laten bijpraten over alle actuele ontwikkelingen.

Na deze middag bent u niet alleen op de hoogte van de uitwerking van het Klimaatakkoord, maar ook van mooie initiatieven van ondernemers die werken aan de energietransitie. Ook weet u wat de status is van de Informatieplicht energiebesparing én is uw kennis over duurzame warmte, energie besparen en het duurzaam opwekken van energie weer up-to-date. U ziet bovendien wie de EZK Energy Awards 2019 winnen.

Keynotes: Ed Nijpels, Wouter Bos en Lot van Hooijdonk

U mag rekenen op een divers en actueel programma, met sterke keynote speeches. Zo schetst voorzitter van het Klimaatberaad Ed Nijpels de resultaten van de Informatieplicht energiebesparing én wat volgt. De CEO van Invest-NL Wouter Bos praat u bij over het financieren van goede plannen van ondernemers die het Nederland van de toekomst duurzamer en innovatiever maken. Lot van Hooijdonk, wethouder gemeente Utrecht en voorzitter van de Commissie Economie, Klimaat, Energie en Milieu van de VNG gaat in op hoe je als gemeente stimulerend toezicht aanpakt.

Bekijk het volledige programmaExterne link.

Kies uw deelsessies

Duurzame warmte, aardgasvrij ondernemen, de opwekking en opslag van duurzame energie, energiebesparing, industriële symbiose … het is een kleine greep uit het brede palet aan interactieve deelsessies. Deze vinden plaats in 2 rondes. De keuze is aan u.

Bekijk de deelsessiesExterne link.

Uitreiking EZK Energy Award

Er zijn 3 genomineerde bedrijven in de race voor de EZK Energy Award Bedrijven 2019 met een geldprijs van € 25.000. Wie van hen de award wint, ziet u tijdens de feestelijke uitreiking deze middag. Nieuw dit jaar is de EZK Energy Award Gemeenten 2019. Dit is een tweede eervolle award voor de gemeente die met het eigen maatschappelijk vastgoed positief opvalt bij de Informatieplicht energiebesparing.

Aanmelden!

U kunt zich niet meer aanmelden voor dit evenement.

Meer weten?

EZK Energy Award 2019Externe link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Midden Nederland Hallen
Thorbeckelaan 123
3771 ED Barneveld

Datum

Do 30 jan 2020

Tijd

12:00 - 18:00 uur

Kosten

Deelname is gratis.