Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Festival Duurzame Mobiliteit

Droomt u ook van een toekomst met duurzame mobiliteit? Zoekt u inspiratie of wilt u direct aan de slag? Kom dan op 1 oktober 2019 naar het Festival Duurzame Mobiliteit in de Rijtuigloods in Amersfoort.

Dit jaar besteden we aandacht aan de thema's: duurzame energiedragers, elektrisch (personen)vervoer, verduurzaming logistiek en verduurzaming personenmobiliteit.

Neem deel aan een van de 70 inspirerende deelsessies over bijvoorbeeld afvalinzameling op waterstof, duurzame circulaire fietspaden of de automobilist van de toekomst. Bekijk een demo van een innovatie als een elektrische koeltrailer. Of vergroot uw netwerk tijdens de netwerklunch of borrel.

Programma

10:00 uur - Deuren open, koffie klaar en registreren11:00 uur- Plenair programma12:00 uur - Netwerklunch, met innovaties op het demoplein13:00 uur - Inspirerende deelsessies, demonstraties en ontmoeting18:00 uur - Vieren, afsluiten en netwerken met een lichte maaltijd en drankje19:30 uur - Einde

Het uitgebreide programma met een overzicht van alle deelsessie vindt u op de festivalwebsite. Bekijk het programmaExterne link

Meld u aan

U kunt zich aanmelden via het online formulier. Meld u nu aanExterne link

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Één-dags event

Kosten

Deelname is gratis.