Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Games for Health Europe conferentie

Ontwikkelt u gametechnologie? Bent u geïnteresseerd in serious games in de gezondheidszorg? Wilt u uw kennis over toepassing van games voor gezondheid vergroten? Kom dan naar de Games for Health Europe Conference in Eindhoven.

De Games for Health Europe Conferentie is een jaarlijkse conferentie waar zorgprofessionals, wetenschappers, innovatieve bedrijven en nadrukkelijk game ontwikkelaars bijeenkomen om ervaringen uit te wisselen en kansen te creëren voor toegepaste games in de gezondheidszorg. Denk aan games die:

  • zelfmanagementvaardigheden vergroten bij patiënten;
  • patiënten leren om met chronische aandoeningen om te gaan;
  • zorgprofessionals helpen om specialistische vaardigheden te trainen zoals endoscopie of robotisch opereren.

Programma

Laat u inspireren door invloedrijke keynote sprekers en kom in contact met medische professionals, onderzoekers, zorginnovatoren en game ontwikkelaars.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl, team IRIS) organiseert een workshop over Europese netwerk- en financieringsmogelijkheden. Octrooicentrum Nederland (onderdeel van RVO.nl) draagt bij aan een sessie over Intellectueel Eigendom.Het programma bestaat onder andere uit:

  • Inhoudelijke sessies
  • Workshops en paneldiscussies
  • Demonstaties
  • Netwerkmogelijkheden

Deelname en kosten

Registreer u op de conferentiewebsiteExterne link voor deelname aan het congres. Er zijn diverse tickets beschikbaar. Op de conferentiewebsite staat een overzicht van de kosten.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Games for Health EuropeE: conference@gfheu.orgExterne linkT: +31 (0)6 53 53 62 34

Organisatie

Deze conferentie is een initiatief van Games for Health Europe Foundation, een organisatie op het gebied van toegepaste games voor gezondheid in Europa. Het doel van de organisatie is om gametechnologie te ontwikkelen die de gezondheid en het brengen van gezondheidszorg verbeteren.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Tweedaags event