Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie

Bent u een young professional, werkzaam in de vastgoedsector en houdt u zich bezig met het verduurzamen van de bestaande gebouwde omgeving? Dan is de bijeenkomst Gedragsverandering en verduurzaming: tijd voor actie zeker iets voor u. Het event vindt plaats op 21 september 2021 in DeFabrique in Maarssen.

Eerder dit jaar waren er al 3 webinars over het onderwerp gedragsverandering en verduurzaming. Met meer dan 500 aanmeldingen en inhoudelijke bijdrages van contentpartners was het een groot succes. Tijdens deze webinars spraken we over de werking van ons brein, hoe we om kunnen gaan met weerstand en hoe we een ander kunnen verleiden om te verduurzamen. Nu is het tijd voor actie.

Programma

Dagvoorzitter Jacques van der Krogt heet u deze middag welkom, namens het hele team van Young Professional Event. Daarna trappen we af met de keynote-spreker Bas Haring. Bas neemt u mee in zijn kijk op de wereld van verduurzaming. Hij is 'volksfilosoof', hoogleraar aan de Universiteit van Leiden en schrijver. Hij is vooral bekend van zijn boeken en televisieprogramma’s waarin hij ingewikkelde zaken toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Daarna gaan we in de actiemodus. Er zijn workshops van onder andere het Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus, TNO, Techniek Nederland, Wij Techniek, YOUNG TVVL, Nieman en van onszelf. Allen delen zij met u veelvoorkomende problemen rond verduurzaming. Deze kunt u als deelnemer omzetten tot acties. Welke acties zijn er? En belangrijker: hoe kunnen we deze acties tastbaar maken zodat het ook leidt tot de gewenste gedragsverandering?

  • 13:00 – 13:30 uur: Inloop
  • 13:30 – 17:15 uur: Programma
  • 17:15 – 18:00 uur: Borrel

Create the change - meld u aan

Het is tijd om buiten de eigen hokjes te kijken, omdat kijken van binnenuit niet hetzelfde perspectief geeft als kijken van buitenaf. Het is tijd om los te komen en elkaar op te zoeken. Het is tijd om anders te gaan denken en gebruik te maken van elkaars kennis. Van student tot professional, van financier tot huurder en van installateur tot eigenaar. Iedereen kan vanuit zijn eigen kennis en expertise het verschil maken door die extra stap te zetten.

Meld u aan via het online registratieformulier.

Organisatie

Young Professional Event is een initiatief van Platform Duurzame Huisvesting, KEK en YOUNG TVVL. Zij willen samen met u een duurzame gedragsverandering stimuleren, in samenwerking met ons, Rijksvastgoedbedrijf, De Bouwcampus, Techniek NL, WijTechniek, Bouwend Nederland, Adviesbureau DWA, Alba Concepts, Nieman Raadgevende Ingenieurs en M2K Advies.

Zij geloven dat het de vernieuwers en de verschilmakers als u zijn die geloof geven in een duurzamere toekomst. En niet geloof als in hoop, maar vanuit overtuiging, omdat u ziet wat gewone mensen bereiken als ze buitengewoon gedreven zijn.

Meer weten?

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

DeFabrique Maarssen

Datum

Di 21 sep 2021

Tijd

13:00 - 18:00 uur

Gratis
Direct aanmelden