Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Handelsmissie Canada High Tech in context of Health: Rehabilitation & Smart Ageing

Bent u actief in de Life Science & Health (LSH) sector? En wilt u zakendoen in Canada? Ga dan van 18 tot en met 25 juni mee naar Toronto, met de handelsmissie High Tech in context of Health: Rehabilitation & Smart Ageing. Tijdens deze missie heeft u ook de gelegenheid om een bezoek te brengen aan de RehabWeek 2019, 's werelds grootste conferentie op het gebied van revalidatie.

De missie is een goede gelegenheid om uw bedrijf of kennisinstelling te introduceren en uw marktkansen binnen de LS&H-sector in Canada verder te verkennen. In de omgeving van Toronto in Canada zijn meerdere toonaangevende instituten, ziekenhuizen en ondernemingen op het terrein van de revalidatie.

Voor wie

Deze missie is interessant voor ondernemers, bestuurders, onderzoekers en artsen van ziekenhuizen, en kennisinstellingen die actief zijn in de topsectoren LSH, High Tech Systems & Materials en ICT.

Zakelijke kansen

Door de Nederlandse vertegenwoordigingen in Canada is de LSH-sector gekozen als prioritaire sector. Hier worden namelijk duidelijke kansen gesignaleerd voor Nederlandse bedrijven. Deelnemers aan de handelsmissie krijgen de gelegenheid om gedurende 1 dag een bezoek te brengen aan de RehabWeek 2019Externe link. Deze grootste conferentie op het gebied van revalidatie vindt dit jaar van 24 tot en met 28 juni plaats in Toronto.

Programma (onder voorbehoud)

Waterloo 18 tot 20 juni

Het bezoek aan Waterloo richt zich op technologische innovaties die ingezet kunnen worden voor zelfstandig ouder worden en voor een ketenoverschrijdende zorgaanpak. Doel is de uitwisseling van kennis en praktijkervaring. Er staan bezoeken gepland aan:

 • het gerenommeerde Research Institute for Ageing (RIA);
 • het Waterloo MedTech Centre (voor verbinding van industrie en gezondheidszorg, gericht op opschaling van innovaties naar de markt);
 • Freeport Hospital en een pain clinic.
Verder kunt u deelnemen aan een informatiemarkt (Tech Readiness market) en symposium, die wordt verzorgd in samenwerking met de University of Waterloo.

Toronto 21 to 25 juni

 • Wij zijn te gast bij een van de beste revalidatie- en onderzoeksklinieken in de wereld, het Toronto Rehabilitation Institute (TRI). Er zal een symposium plaatsvinden met de nieuwste ontwikkelingen en innovaties binnen TRI.
 • Er zijn meerdere matchmakingsmogelijkheden waar u de kans krijgt om Canadese bedrijven en investeerders te ontmoeten.
 • U kunt het Rehabilitation Engineering Laboratorium bezoeken.
 • U heeft de mogelijkheid om een bezoek brengen aan de RehabWeek (kosten niet inbegrepen).

Kosten en deelname

Deelname kost € 2.950 per deelnemer excl. btw. Het dienstenpakket bestaat uit:

 • reis- en verblijfkosten;
 • deelname aan de (collectieve) programmaonderdelen;
 • individuele matchmaking;
 • collectief lokaal vervoer;
 • en lokale ondersteuning door de organisatie, tijdens uw verblijf in Canada.

Wilt u mee op handelsmissie naar Canada? Meld u aanExterne link vóór 1 juni via het registratieformulier.

Meer informatie

Lees meerExterne link op de website van GO4EXPORT. Heeft u nog vragen over deelname aan deze missie? Neem dan contact op met:

Greetje de Kleuver, Oost NLSenior Advisor Life Sciences and Health InternationalE: greetje.dekleuver@oostnl.nlExterne linkT: +31 6 5241 3804

of

Belqis Askaryar, Oost NLInternational Trade DevelopmentE: belqis.askaryar@oostnl.nlExterne linkT: +31 6 1497 9534

Organisatie

Oost NL organiseert deze missie in samenwerking met het Nederlandse postennetwerk in Canada, Roessingh R&D, Sint Maartenskliniek en University of Twente. Het Nederlandse consulaat in Canada en het WTC Toronto maken deze handelsmissie mede mogelijk.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

Meld u aan vóór 1 juni

Deelname kost € 2.950 per deelnemer excl. btw.