Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Handelsmissie China naar conferentie 'Feeding and greening Chinese cities'

Bent u actief in de land- en tuinbouwsector of in duurzame stedelijke ontwikkeling? Wilt u zakendoen, samenwerken of contacten leggen met Chinese bedrijven, de lokale markt verkennen of uw relaties in China verstevigen? Ga dan van 16 tot en met 23 november mee met de handelsmissie naar China.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), de provincie Zuid-Holland, de Nederlandse ambassade in China en verschillende Chinese partnerorganisaties organiseren op 18 november in Beijing de Sino-Dutch Horti Cooperation Conference: Feeding and greening Chinese cities. Het thema is duurzame stedelijke ontwikkeling en de rol van moderne land- en tuinbouw daarin.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

Duurzame groei en land- en tuinbouw zijn kansrijke sectoren waarop we goed kunnen samenwerken met China en elkaar kunnen versterken. Tijdens de conferentie kunt u op hoog niveau contacten leggen en die verder uitbouwen.

De handelsmissie onder leiding van de overheid geeft extra aandacht aan het ondertekenen van contracten of MoU’s. De organisatie kan u helpen bij het aangaan van samenwerking met Chinese bedrijven. Ook kunt u steun krijgen bij besprekingen over moeilijkheden die uw bedrijf misschien ondervindt bij (toekomstige) samenwerking met de overheid of bedrijven in dit land.

Bedrijvenprogramma

Naast de conferentie en het bijwonen van de officiële bezoeken, is er een uitgebreid en gevarieerd programma met de focus op duurzame ontwikkeling (water, bodem, milieu en stedelijke ontwikkeling) en moderne land- en tuinbouw. Het programma bevat onder meer lezingen, matchmakingsessies, werkbezoeken, netwerkevenementen en bijeenkomsten met lokale overheidsinstanties. Ook voert u een-op-eengesprekken met mogelijke zakenrelaties en deelt u ervaringen met Nederlandse ondernemers.

Programma

Bekijk het voorlopige programma (pdf)Externe link (Engelstalig) van de missie.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 2 november. Aanmelding loopt via de provincie Zuid-Holland. Deelname aan de missie kost € 500. Elke tweede of derde deelnemer per bedrijf betaalt € 250. Reis- en verblijfskosten zijn voor eigen rekening.

Voor wie?

Om de missie voor alle deelnemers zo interessant mogelijk te maken, leggen we de nadruk op bedrijven en kennisinstellingen die binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie. Wij moedigen vrouwelijke ondernemers in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Emiel Mulder, Business Development Coach China bij de Rijksdienst voor Ondernemend NederlandE: emiel.mulder@rvo.nlExterne link

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Beijing

Datum

Za 16 nov 2019 - 23 nov 2019

Kosten

  • Meld u aan vóór 2 november
  • Deelname kost € 500 voor de 1e deelnemer
  • 2e en 3e deelnemer betaalt € 250
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening