Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Handelsmissie en beursdeelname Oeganda

Heeft u interesse in zakendoen in Oeganda en bent u actief in een van de volgende sectoren: zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappelen of machines? Ga dan van 12 tot en met 18 februari mee met de handelsmissie naar Oeganda.

Deze missie staat in het teken van de beurs Harvest Money Expo.

De missie

Op 15, 16 en 17 februari vindt in Kampala de Harvest Money Expo plaats. Bij de eerste en tweede editie werden 20.000 en 28.000 bezoekers ontvangen. In 2018 waren de deelnemende Nederlandse bedrijven zeer tevreden over de opkomst en de kwaliteit van de bezoekers. Zij hebben daar interessante zaken gedaan en agenten en distributeurs aangesteld.

Ook dit jaar plaatsen wij een Holland Lounge op de beurs. U kunt zich daar presenteren en er wordt matchmaking georganiseerd. Hier heeft u ook de mogelijkheid om presentaties of workshops te geven.

Op 13 en 14 februari vinden er bedrijfsbezoeken/fieldvisits plaats met partijen/bedrijven die zijn geselecteerd op basis van uw intakeprofiel. Voorafgaand aan de missie organiseren wij een deelnemersbijeenkomst.

Deelname aan deze missie biedt u een goede gelegenheid om zaken te doen en uw netwerk in Oeganda op te zetten of uit te breiden.

Programma

Bekijk het voorlopige programmaExterne link.

Achtergrond

In Oeganda is meer dan 70% van de huishoudens afhankelijk van landbouw. Door de snel groeiende agrarische sector - in Oeganda en in de rest van Oost-Afrika - is de vraag naar technologie en vakkennis in de sectoren zuivel, tuinbouw, pluimvee, aardappelen en machines flink toegenomen. Dit geldt ook voor de vraag naar automatisering voor de verwerking van agrarische producten.

Nederland heeft op dit gebied een goede reputatie. In 2015 is een scan van de markt voor landbouwmachines in Oeganda samengesteld: Agri-Machinery Scan Uganda (pdf, Engelstalig)Externe link. In 2016 is er ook een scan van de agribusiness in Oeganda samengesteld: The Agribusiness Market Scan (pdf, Engelstalig)Externe link. Hierin vindt u de meeste kansen in deze sectoren.

Deze missie geeft verdere opvolging aan de kansen die zijn gesignaleerd in de beide marktscans.

Kosten en deelname

Deelname kost € 500,- excl. btw per organisatie (maximaal 2 deelnemers per organisatie). Kosten voor reis en verblijf en andere individuele kosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

De inschrijving voor deze missie is gesloten.

Meer informatie

Heeft u vragen over de missie? Neem dan contact op met:

Steven Smit, NECT: 033 433 0131E: steven@nec.nlExterne link

Organisatie

In samenwerking met de Nederlandse ambassade in Kampala en in opdracht van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert de Nederlandse Export Combinatie (NEC) deze handelsmissie naar Oeganda.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Kampala

Datum

Di 12 feb 2019 - 18 feb 2019

Kosten

  • De inschrijving is gesloten
  • Deelname kost € 500 per organisatie (maximaal 2 deelnemers)
  • Bij meer dan 2 deelnemers betaalt u € 250 per extra deelnemer
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening