Handelsmissie geavanceerde materialen en grafeen naar Manchester

Bent u een hightechbedrijf of onderzoeksinstituut op het gebied van geavanceerde materialen of grafeen? Wilt u producten en/of applicaties met composieten, grafeen en andere 2D-materialen ontwikkelen? En wilt u de toegang tot de wereldmarkt versnellen? Neem van 30 maart tot en met 1 april deel aan de handelsmissie naar Manchester.

De missie is een geweldige kans om meer kennis te verkrijgen over zowel de Britse als de internationale markt. En u ontmoet Original Equipment Manufacturers (OEM's), Tier 1-fabrikanten en partners in de toeleveringsketen.

'Stad van Grafeen'

Manchester, de 'Stad van Grafeen', is de thuisbasis voor Europa's grootste onderzoekscentrum op het gebied van materiaalwetenschap. Het is een uitstekende omgeving om aan Nederlandse bedrijven te laten zien hoe grafeen kan worden gebruikt in een breed scala van verschillende toepassingen, van sportschoenen tot superauto's.

World Advanced Materials Summit & Expo

U bezoekt de World Advanced Materials Summit & ExpoExterne link en u krijgt een rondleiding door het Graphene Engineering Innovation Center (GEIC)Externe link en het Henry Royce InstituteExterne link.

Programma

DatumOnderdeel
Maandag 30 maart - Aankomst in Manchester- Welkomstdiner
Dinsdag 31 maart- Ontmoeting met Manchester's Inward Investment Agency (MIDAS):'Geavanceerde materiaalkansen in de stad van innovatie'- Bezoek aan Graphene Engineering Innovation Center (GEIC)- Bezoek aan Henry Royce Institute- Bedrijfsbezoek binnen de regio
Woensdag 1 april - Bezoek aan de World Advanced Materials Summit & Expo- Netwerkevenement 'Meet the Dutch'

Deelnemers kunnen hun terugreis woensdagavond of donderdagochtend plannen.

Marktrapport

Lees meer over de markt, de toeleveringsketen, bedrijven en kansen in het marktrapport Advanced materials & graphene in Manchester. U kunt het rapport aanvragen per mailExterne link.

Aanmelden en kosten

Meld u aanExterne link vóór 31 januari. Deelname aan deze missie is gratis. Toegang tot de beurs is ook gratis. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer weten?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Els Steiger, Netherlands Business Support OfficeE: info@nbso-manchester.co.ukExterne link

Organisatie

De handelsmissie wordt georganiseerd door het Netherlands Business Support Office (NBSO) Manchester, het Department of International Trade en MIDAS.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Manchester

Datum

Ma 30 mrt 2020 - 1 apr 2020

Kosten

  • Meld u aan vóór 31 januari
  • Deelname aan de missie is gratis
  • Toegang tot de beurs is gratis
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening
Direct aanmelden