Dit evenement is al geweest.Bekijk andere evenementen.

Handelsmissie Nigeria met minister Sigrid Kaag, agrifood en sustainable cities

Bent u actief op het gebied van agrifood of sustainable cities? En wilt u zakendoen in Nigeria of uw bestaande contacten uitbreiden? Ga dan van dinsdag 9 tot en met vrijdag 12 juli mee met de handelsmissie naar Nigeria.

Deze missie is in aanwezigheid van Sigrid Kaag, minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking.

Voor wie?

Deelname aan deze missie staat open voor Nederlandse bedrijven en kennisinstellingen uit de volgende sectoren:

Bedrijvenprogramma

Het programma bevat voor elke sector verschillende onderdelen, zoals:

  • (individuele) matchmaking;
  • Holland Trade Lunch;
  • netwerkevenementen;
  • bezoeken aan bedrijven, overheids- en kennisinstellingen;
  • sectorspecifieke seminars en/of workshops.

Bekijk het voorlopige programma (pdf)Externe link.

Zakelijke kansen

Deze handelsmissie geeft u een uitgelezen mogelijkheid om op hoog niveau contacten te leggen en uit te bouwen. De aanwezigheid van minister Kaag draagt hieraan bij. Op basis van uw bedrijfsprofiel nodigen wij voor u relevante netwerkpartijen uit bij de verschillende evenementen.

De missie biedt u daarnaast de kans om bepaalde wensen via de minister in te brengen in gesprekken met (semi-)overheidsvertegenwoordigers. Ook kunt u moeilijkheden bespreken die uw bedrijf misschien heeft bij de (toekomstige) samenwerking met de Nigeriaanse overheid of bedrijven in Nigeria.

De missie kan worden benut om extra aandacht te geven aan het ondertekenen van contracten of MoU’s door de aanwezigheid van Nigeriaanse en Nederlandse hoogwaardigheidsbekleders.

Landenpagina Nigeria

Lees meer over zakendoen in NigeriaExterne link op onze landenpagina. Hier vindt u meer informatie over zakelijke kansen in dit landExterne link of de do’s and don’ts bij het zakendoenExterne link. Ook leest u meer over de beschikbare handelsinstrumenten, zoals financieringsmogelijkheden, de ondersteuning van samenwerkende bedrijven of haalbaarheidsstudies.

Kosten

Deelname kost € 950,- per organisatie (maximaal 2 deelnemers). Bij meer dan 2 deelnemers per organisatie betaalt u €475 per extra deelnemer. Elke deelnemer moet zich apart aanmelden.

Reis- en verblijfkosten en eventuele kosten die u maakt voor de individuele matchmaking (bijvoorbeeld individueel transport) zijn voor eigen rekening. Een reisbureau wordt gevraagd een reisarrangement samen te stellen.

Aanmelden

De inschrijving voor deze missie is gesloten. Aanmelden is niet meer mogelijk.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) vindt het belangrijk dat de bedrijven en kennisinstellingen die meegaan, binnen de genoemde opzet en inhoudelijke focus vallen. Aanmelding betekent daarom niet automatisch deelname aan de missie.

Vrouwelijke ondernemers, start-ups, scale-ups en innovatieve mkb’ers moedigen wij in het bijzonder aan om zich aan te melden.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Henk-Jan BroeksmaE: HenkJan.Broeksma@rvo.nlExterne link

Organisatie

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert deze missie in opdracht van het ministerie van Buitenlandse Zaken, in nauwe samenwerking met de ambassade in Abuja.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Duur

Meerdaags event

Kosten

  • Inschrijving is gesloten, aanmelden is niet meer mogelijk
  • Deelname kost € 950 per bedrijf (maximaal 2 deelnemers)
  • Elke extra deelnemer betaalt € 475
  • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening