Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Het Klokhuis Onderneemt Backstage

Bedrijven openen op 30 maart deuren voor ondernemende kinderen, voor jou!

Hoe werkt het achter de schermen bij een manege? Hoe worden pindakaas, ketchup en pizza’s gemaakt? Theetelers, stroopwafelmakers, een palingrokerij en vele andere ondernemers openen op zaterdag 30 maart hun deuren voor ondernemende kinderen én hun ouders. Voor jou!

De TV-reeks ‘Het Klokhuis onderneemt’ wordt vanaf vrijdag 8 maart herhaald. En er is ook weer een open bedrijven dag (Het Klokhuis Onderneemt Backstage)! De 30e openen heel veel ondernemers in Nederland hun deuren: jullie kunnen een kijkje in de keuken nemen en te luisteren naar geweldige verhalen van ondernemers. Kom je ook? Kijk op de site naar deelnemende bedrijven.

Op zoek naar te gekke bedrijven

Ken je nog een te gek bedrijf dat echt mee moet doen? Het mag de bakker op de hoek zijn waar jouw vader altijd verse broodje haalt, die leuke camping waar je pas nog bent geweest, de autodealer of garage van je ouders, dat fijne sushi-restaurant of het bedrijf van jouw buurman… Of de dierenarts… Mail of app de naam van het bedrijf naar Debby van WijngaardenExterne link, 06-51087564.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Op meerdere locaties in Nederland
Op meerdere locaties in Nederland

Datum

Za 30 mrt 2019

Tijd

10:00 - 16:00 uur

Kosten

Gratis