Het vinden van betrouwbare leveranciers bij dropshipping

Dropshipping is op dit moment heel erg hot. Het werkt als volgt: een klant bestelt een product in je webwinkel. Je plaatst vervolgens de order bij je leverancier. Vervolgens stuurt jouw leverancier het product rechtstreeks naar je klant. Een groot voordeel hiervan is dat je geen voorraden hoeft aan te houden. Waar de meeste ondernemers over klagen is; dat het ingewikkeld is om betrouwbare leveranciers te vinden.

In deze workshop deelt Jan Pieter Amse ervaren KVK Adviesteam adviseur zijn kennis en expertise over het vinden van buitenlandse leveranciers die willen werken vanuit dropshipping.

Headlines van dit programma:

  • Voor- en nadelen Dropshipping met buitenlandse leveranciers
  • Dropshipping binnen en buiten de EU
  • Hoe kan je je zelf voorbereiden?
  • Hoe vind je Dropshippingspartners?
  • Welke afspraken kan je maken?

Deze workshop is een side event van EU Fashion Match Amsterdam 10.0, een internationale virtuele mode matchmaking op 25 en 26 januari 2021. Naast deze workshop kan je ook meteen meedoen met de matchmaking en netwerken met andere ondernemers in de internationale modesector. De workshop heeft een internationaal karakter en daarom is de voertaal Engels.

De workshop is live op 26 januari 2021 van 11:00 – 12:00 uur in MS Teams. Een week voordat de workshop plaatsvindt ontvang je een link om toegang te krijgen. Heb je na deze workshop begeleiding nodig om je vragen te bespreken, dan kan een KVK innovatie adviseur jou kosteloos hierbij helpen.

Deze informatie is geplaatst door

KVK

Details

Locatie

Online

Datum

Di 26 jan 2021

Tijd

11:00 - 12:00 uur

Gratis
Direct aanmelden