Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Business Lounge tijdens Seanergy 2019

Bent u actief op het gebied van offshore wind en/of maritieme energie? En heeft u interesse in de Franse markt voor blauwe energie? Kom dan naar de internationale vakbeurs Seanergy 2019, die plaatsvindt op 5 en 6 juni in Duinkerken.

SeanergyExterne link is de afgelopen jaren uitgegroeid tot de meest toonaangevende beurs in Frankrijk op het gebied van hernieuwbare marine energie. In 2018 telde de beurs 220 exposanten en 3.500 professionele bezoekers en vonden er 550 business meetings plaats.

Renewable Marine Energy

De markt voor Renewable Marine Energy (RME) is volop in beweging. Sinds 2012 is 3.000 megawatt toegekend aan 6 verschillende offshore windprojecten. Eind februari 2019 kreeg het Consortium Engie-EDRW als eerste de vergunningen voor de start van het project Eoliennes en Mer Dieppe le Tréport.Externe link De winnaar van de lopende aanbesteding voor een offshore windproject in de Noordzee bij Duinkerken wordt medio juni aangekondigd. Frankrijk wil ook inzetten op 'floating wind'. Op dit moment zijn er 4 pilots met drijvende windturbines met een totaal van 96 megawatt.

Holland Business Lounge voor Nederlandse bedrijven

Wilt u uw bedrijf of organisatie profileren tijdens deze vakbeurs? De Holland Business Lounge biedt:

  • deelname aan de Lounge met logo & video van uw bedrijf;
  • opname van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus en op de website van de beurs;
  • deelname aan B2B-gesprekken;
  • deelname aan het conferentieprogramma en de netwerkevenementen (zoals de openingsavond);
  • (facultatief) bezoek op 7 juni aan DAMEN Shiprepair & Conversion, DILLINGER France en/of een Dunkirk's Eastern Harbour TEXEL ship tour;
  • ondersteuning bij het leggen van contacten door de ambassade en NBSO.

Kosten en meer informatie

Deelname aan de Holland Business Lounge kost € 950 per bedrijf. Neem voor informatie over de mogelijkheden als deelnemer aan de Holland Business Lounge of als bezoeker aan de beurs contact op met:Adriana Voerman, Nederlandse ambassade in ParijsE: adriana.voerman@minbuza.nlExterne link

of

Eline Timmer, Holland Home of Wind EnergyE: eline@hhwe.euExterne link

Organisatie

De Holland Business Lounge wordt georganiseerd door de Nederlandse ambassade in Parijs en het Netherlands Business Support Office (NBSO) te Nantes, in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), Holland Home of Wind Energy (HHWE) en de Netherlands Wind Energy Association (NWEA).

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Kursaal
Place du Casino
59240 Duinkerken

Datum

Wo 5 jun 2019 - 6 jun 2019

Kosten

  • Deelname kost € 950 per bedrijf