Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Health Innovation Theatre tijdens Health plus Care Show

Bent u actief op het gebied van Digital Health, MedTech of Healthy Ageing? Of heeft u een innovatie die Nederland op de kaart kan zetten als koploper in vooruitstrevende gezondheidszorg? Meld u dan aan als spreker voor het Holland Health Innovation Theatre tijdens de Health plus Care Show in Londen, 26 en 27 juni.

De Health plus Care ShowExterne link is dé vakbeurs voor gezondheidszorg en zorgverlening in het Verenigd Koninkrijk. Er zijn 4 onderdelen: de Healthcare Show, de Residential & Home Care Show, de Digital Healthcare Show en de Patient Safety Show.

Onderwerpen digitalisering zorg

In het Nederlandse programma zijn de belangrijkste onderwerpen m.b.t. digitalisering in de zorg:

 • E-health (apps, wearables)
 • MedTech
 • Preventieve zorg
 • Chronische zorg / telehealth
 • Assisted Living

Britse markt

Het Verenigd Koninkrijk heeft ruim 65 miljoen zorgbehoevenden. Jaarlijks geeft het VK meer dan £ 140 miljard uit aan zorg. Om te anticiperen op een sterk vergrijzende bevolking en toenemende zorgkosten, reorganiseert de publieke National Health ServiceExterne link (NHS) zich. De behoefte aan innovatieve zorgoplossingen neemt toe; de toegang, kwaliteit en betaalbaarheid van de zorg moet verbeteren.

Five Year Forward View

Er is door de Britse overheid £ 5.5 miljard uitgetrokken voor het digitaliseren en innoveren van de NHS. Dit is in lijn met de Five Year Forward ViewExterne link van de NHS, waarin efficiëntie en de besparing van geld een belangrijke rol spelen. Voor 2020 wil de NHS voor 25% van de patiënten met een chronische aandoening, zorg op afstand regelen. Ook is er behoefte aan medische apps en telezorg om het aantal 'ziekenhuisbed-dagen' te verlagen. Assisted living is belangrijk om de vergrijzende bevolking langer thuis te laten wonen.

Kansen voor Nederlandse bedrijven

De zoektocht naar kostenbesparende innovaties en digitale oplossingen biedt interessante kansen voor Nederlandse bedrijven die de Britse markt op willen.

Kosten

Deelname is gratis als u spreker bent tijdens de Health plus Care Show. Deelnemers aan het Holland Health Innovation Theatre krijgen 1 gratis toegangspas ter waarde van £ 899 + btw. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Aanmelden

Meld u aan per e-mailExterne link vóór 26 april, met de volgend informatie:

 • Naam bedrijf
 • Beschrijving van product/service
 • Interesse in banner of promotiemateriaal in gedeelde ruimte
Er kunnen 20-25 Nederlandse bedrijven een presentatie geven over hun zorginnovatie. Daarnaast kunnen per dag 6 bedrijven een banner of promotiemateriaal tentoonstellen in de gedeelde presentatieruimte. De succesvolle aanmeldingen ontvangen uiterlijk 3 mei bevestiging van deelname. Bedrijven die voldoen aan de Starters International Business voorwaarden hebben voorrang.

Starters International Business

Het bezoek wordt georganiseerd in het kader van het programma Starters International BusinessExterne link (SIB). Dit programma is onderdeel van het 'startpakket internationaal ondernemen' met als doel het stimuleren van duurzame internationalisering van internationaal nog onervaren mkb-bedrijven.

Het ministerie van Buitenlandse Zaken zet zich actief in voor de belangen van Nederlandse bedrijven in het buitenland. Met SIB helpt het ministerie bedrijven die de stap willen maken naar markten in het buitenland.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:Els Steiger, NBSO ManchesterE: els.steiger@nbso-manchester.co.ukExterne linkT: +44 (0)161 834 6033

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

London ExCel International Exhibition Centre
1 Western Gateway, Royal Docks
E16 1XL Londen

Datum

Wo 26 jun 2019 - 27 jun 2019

Tijd

9:00 uur

Kosten

 • Deelname is gratis
 • Deelnemers aan het Theatre ontvangen een gratis toegangspas
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening