Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland High Tech Paviljoenen op Hannover Messe

Wilt u de Duitse markt betreden of bestaande contacten uitbreiden? Heeft u al jaren een handelsrelatie met Duitsland en blijft u graag in contact met uw klanten? Of wilt u uw netwerk in de High Tech Systems and Materials (HTSM)-sector uitbreiden? Neem dan van 13 tot en met 17 juli deel aan een Holland High Tech Paviljoen op de Hannover Messe.

De Hannover MesseExterne link is met 6.500 internationale exposanten de grootste technologische industriebeurs ter wereld. Jaarlijks trekt de beurs meer dan 200.000 bezoekers uit 70 landen. De Nederlandse technologie-industrie was in 2019 met 140 exposanten ruim vertegenwoordigd.

Let op: vanwege de uitbraak van het coronavirus is de Hannover Messe verplaatst van 20 tot en met 24 april naar 13 tot en met 17 juli.

Thema: Industriële transformatie

In 2020 staat de Hannover Messe in het teken van de industriële transformatie. Nederland richt zich daarbij op de voor Duitsland belangrijke thema's: energie, mobiliteit en digitalisering. Dit zijn uitdagingen waarvoor Nederland samen met Duitsland naar oplossingen zoekt en verbeteringen nastreeft.

Kansen voor Nederlandse ondernemers

Dat biedt kansen voor u als Nederlandse ondernemer in de technologie. Nederland wil niet alleen handelspartner voor Duitsland zijn, maar ook technologie- en innovatiepartner. De Holland High Tech Paviljoenen laten zien dat Nederland hét land is met oplossingen voor wereldwijde maatschappelijke uitdagingen.

Holland High Tech Paviljoenen

De hallen van de Hannover Messe presenteren allemaal verschillende hoogstaande en innovatieve technologische oplossingen. De Holland High Tech Paviljoenen bevinden zich in de volgende 4 hallen:

Met een stand in 1 van de 4 Holland High Tech Paviljoenen bent u verzekerd van een prominente plek op de Hannover Messe. Hiermee staat u internationaal in de kijker en kunt u gebruikmaken van verschillende collectieve voordelen zoals netwerkbijeenkomsten en seminars.

Inspiratiebijeenkomst Hannover Messe 2020

Wilt u meer weten over een bezoek aan de Hannover Messe of over deelname aan de beurs? Op maandag 25 november is er van 15:00 tot 18:00 uur een inspiratiebijeenkomst in Den Haag.

Hier kunt u alle mogelijkheden en details bespreken. NLinBusiness organiseert deze bijeenkomst samen met de Nederlandse partners aan de Hannover Messe.

Meer informatie over deze bijeenkomst en aanmeldenExterne link? Kijk dan op de website van NLinBusiness.

Kosten en deelname de Hannover Messe

De kosten voor deelname en de manier van aanmelden zijn per Holland Paviljoen verschillend. Wilt u deelnemen? Neem contact op met 1 van de organisatoren:

Smart Industry

Meld u aanExterne link via de website van FME

Industrial Supply

Neem per e-mail contact opExterne link met Metaal Unie

Research & Technology

Meld u aanExterne link via de website van FME

The Future of Mobility

Neem per e-mail contact opExterne link met Edwin Bestebreurtje van FIER Automotive

Start-ups

Meld u aanExterne link via de website van Psps Consultants.

Meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden om deel te nemen aan 1 of meerdere collectieve netwerkactiviteiten tijdens de Hannover Messe, neem dan contact op met:

Henk-Jan Broeksma, RVO.nlE: HenkJan.Broeksma@rvo.nlExterne link

Organisatie

De Holland High Tech Paviljoenen worden georganiseerd door FME, Metaal Unie, FIER Automotive in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl), de Nederlandse ambassade in Berlijn en het consulaat-generaal in München.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Hannover Messe
Hannover

Datum

Ma 13 jul 2020 - 17 jul 2020

Kosten

  • Kosten zijn verschillend per gekozen Holland Paviljoen