Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Lounge en matchmaking tijdens Biogaz Europe 2020

Bent u werkzaam in de Nederlandse bio-energiesector en heeft u interesse in de Franse markt? Neem dan deel aan de Holland Lounge of de internationale matchmaking tijdens Biogaz Europe. Deze vakbeurs vindt plaats op 29 en 30 januari in Nantes.

Tijdens de Biogazbeurs zijn er 3 parallelle evenementen op het gebied van bio-energie, namelijk:

 • Bois Energie, over energie uit houtachtige afvalstromen;
 • ReGenEurope, over energie uit biomassa en afval;
 • Biogaz Europe, over biogasproductie en -opwerking.

Kijk op www.bees.bizExterne link voor meer informatie over de 3 evenementen.

Frankrijk CO2-neutraal in 2050

De biogas- en biomethaanmarkt is in Frankrijk volop in ontwikkeling. Frankrijk wil in 2050 CO2-neutraal zijn. Het is de bedoeling dat het aandeel van duurzame energie in het nationale energieverbruik verhoogd wordt tot 32%. Om dit doel te bereiken, wil de Franse regering onder meer de capaciteit van biogas en biomethaan als groene energiebron benutten. Deze vorm van groene energie is dan ook in 2019 opgenomen in de meerjarige energieprogrammering van Frankrijk.

Holland Lounge

NBSO Nantes organiseert in samenwerking met de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en Global Matching een Holland Lounge tijdens de beursExterne link. Zij bieden de deelnemende bedrijven het volgende:

 • deelname aan de Holland Lounge met logo van uw bedrijf;
 • een balie met 2 hoge stoelen, ongeveer 4 m2 per bedrijf;
 • opname van uw bedrijfsgegevens in de beurscatalogus, op de website van de beurs en in het Holland branding missieboekje;
 • deelname aan de business meetings, georganiseerd door Europe Enterprise Network (EEN).

Internationale matchmaking

Enterprise Europe Network organiseert tijdens de parallelle evenementen een internationale matchmaking. Bent u op zoek naar internationale samenwerkingspartners op het gebied van biogas, biogasopwaardering of energie uit hout en afval? Schrijf u dan in voor deze matchmaking. Het is een efficiënte manier om in gesprekken van maximaal 30 minuten kennis te maken met mogelijke klanten en zakenpartners.

Deelname en kosten

Meld u aanExterne link voor de matchmaking. Deelname is gratis.

Meld u aan per e-mailExterne link uiterlijk op 31 oktober voor deelname aan de Holland Lounge. Deelname kost € 950 excl. btw per bedrijf. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening.

Meer informatie

Heeft u nog vragen?

Neem voor zakendoen in West-Frankrijk en de Holland Lounge contact op met:Maret Reinders, chief representative NBSO NantesE: m.reinders@nbso-nantes.frExterne linkT: + 33 7 8867 3963

Neem voor deelname aan de Holland Lounge contact op met:Trudi van Spankeren, Global MatchingE: trudivanspankeren@globalmatching.nlExterne linkT: + 31 6 5757 7008

Neem voor de internationale matchmaking contact op met:Kees MokveldE: kees.mokveld@rvo.nlExterne linkT: +31 6 3062 7189

Enterprise Europe Network

Enterprise Europe Network ondersteunt ondernemers bij het vinden van handelspartners, technologische samenwerking en geeft advies over financiering en EU-wetgeving. In totaal zijn er bijna 600 organisaties in meer dan 60 landen lid van dit netwerk. In Nederland maken Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) en KVK deel uit van dit door de Europese Commissie ondersteunde netwerk. Meer informatie vindt u op www.enterpriseeuropenetwork.nlExterne link.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Parc des Expositions de la Beaujoire
Route de Saint-Joseph de Porterie
F-44300 Nantes

Datum

Wo 29 jan 2020 - 30 jan 2020

Kosten

 • Deelname aan de matchmaking is gratis
 • Meld u aan per e-mail vóór 1 november voor deelname aan de Holland Lounge
 • Deelname aan de Holland Lounge kost € 950 excl. btw per bedrijf
 • Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening