Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Lounge op Ecomondo in Italië: green & circular economy

Wilt u uw bedrijf presenteren op de belangrijkste Italiaanse beurs en conferentie op het gebied van Cleantech? Kom dan ook naar Ecomondo 2019, van 5 tot en met 8 november in Rimini. De focus van de beurs ligt op Green & Circular Economy.

De Ecomondo is een internationaal georiënteerde beurs, waar bedrijven uit de hele wereld elkaar ontmoeten. In 2018 is de Ecomondo bezocht door 116.000 bezoekers (waarvan 12.000 internationale bezoekers) en hebben 1.200 exposanten deelgenomen aan de beurs. Tijdens de conferenties en workshops gaven meer dan 1.000 sprekers presentaties over de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

Kerntechnologieën staan centraal

Ecomondo brengt de volgende sectoren van de circulaire economie samen:

  • Afvalverwerking en recycling
  • Biobased Industry
  • Water
  • Lucht
  • Bodemsanering
  • Energie
  • Mobiliteit en omgeving

Holland Lounge

De Holland Lounge biedt naast een collectieve ruimte met facilitaire voorzieningen, gelegenheid voor de ontvangst van relaties en de mogelijkheid voor individuele bedrijfspresentaties. De stand krijgt een open, representatieve uitstraling, waarbij Holland Branding wordt toegepast voor de zichtbaarheid.

Programma

Naast een Holland Lounge wordt – samen met de Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan – ingezet op verschillende activiteiten, waarbij de focus ligt op circulaire economie en E-mobility. In samenwerking met Italiaanse partners organiseren wij een randprogramma, met de inzet van prominente Nederlandse experts. Dat gebeurt onder andere tijdens de grote nationale conferentie Stati Generali della Green Economy en een Nederlands-Italiaanse workshop.

Ook besteden we in de communicatie zoveel mogelijk aandacht aan de Nederlandse aanwezigheid tijdens de beurs. Daarbij staat synergie met de deelnemers aan de Holland Lounge centraal. In de Holland Lounge organiseren wij ook een netwerkevent.

Kosten en deelname

Deelname kost € 2.700. De Holland Lounge biedt ruimte voor minimaal 6 bedrijven. Er is mogelijk sprake van een staffel-systeem. Afhankelijk van het aantal bedrijven kan de prijs nog dalen. Binnen de gezamenlijke Holland stand is er een aparte plek voor start-ups. Zij kunnen deelnemen voor een speciale prijs van € 950. Meer informatie over de deelname en kosten vindt u via de FME websiteExterne link.

Meer informatie

Voor vragen of meer informatie kunt u contact opnemen met:Nicole de Borst Externe linkof internationaal@fme.nlExterne link.

Meer informatie over Ecomondo: ecomondo.comExterne link

Organisatie

FME organiseert hier in samenwerking met Holland Circular Hotspot en branchevereniging ENVAQUA een Holland Lounge. Deze lounge wordt ondersteund door RVO.nl, de Nederlandse ambassade in Rome en het consulaat-generaal in Milaan.

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Rimini

Datum

Di 5 nov 2019 - 8 nov 2019

Kosten

Deelname kost € 2.700