Deze bijeenkomst is al geweest.Bekijk andere locaties en datums.

Holland Lounge op Laval Virtual 2019

Bent u benieuwd naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van virtual reality? Kom dan van 20 tot en met 24 maart naar de vakbeurs Laval Virtual in Laval, Frankrijk. Neem deel aan de Holland Lounge en ontmoet zakenpartners uit verschillende sectoren.

Laval VirtualExterne link is de grootste VR / AR & Immersive Techniques-beurs van Europa. Tijdens het 3-daagse, inspirerende, ultramoderne, business to business (b2b) georiënteerde beurs- en conferentieprogramma komt de VR / AR community samen.

Holland Virtual Lounge

Tijdens de beurs organiseert NBSO Nantes, in samenwerking met het World Trade Center Twente, een Holland Lounge van 48 m2. Nederlandse bedrijven kunnen exposeren op deze b2b-beurs door deel te nemen aan de gemeenschappelijke Holland Lounge en zo gericht contacten te leggen in Frankrijk en Europa. U ontmoet zakenpartners uit verschillende sectoren, waaronder de luchtvaart- en automotive industrie, maar ook uit de medische, maritieme, cultuur- en sportsector.

Kosten

Deelname aan de Holland Lounge kost per ondernemer € 3,500, exclusief btw. De inzet van een missievoucherExterne link is mogelijk. Mkb-bedrijven met minder dan 25% exportomzet of niet langer dan 3 jaar ingeschreven bij de Kamer van Koophandel kunnen voor deze collectieve activiteit een missievoucher (Voucher Collectieve Activiteit) aanvragen voor een financiële tegemoetkoming van maximaal 50% van de deelnamekosten tot maximaal € 1,500, exclusief btw.

Aanmelden

Meld u aan per e-mailExterne link. De inschrijving sluit op vrijdag 15 februari.

Meer informatie

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met:

Freerk Faber, World Trade Center TwenteE: f.faber@wtctwente.euExterne linkT: +31 (0)74 291 5604

ofAnnelies Dijkema, NBSO NantesE: a.dijkema@nbso-nantes.frExterne linkT: +33 (0)2 4095 3723

Deze informatie is geplaatst door

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland

Details

Locatie

Salle Polyvalente
Place de Hercé
53000 Laval

Datum

Wo 20 mrt 2019 - 24 mrt 2019

Kosten

  • Deelname aan de Holland Lounge kost € 3,500, exclusief btw
  • De inschrijving sluit op 15 februari